به گزارش خبرنگار مهر، در محفل انس با قرآن که شامگاه سه شنبه در سالن شهید رضائیان مجموعه ورزشی شهید حیدریان قم برگزار شد، مهدی قره شیخ لو رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور، حجت الاسلام عباس اسکندری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قم، عباس جهان بینی مدیر کل ورزش و جوانان قم و جمعی از مدیران کشوری و استانی به همراه گروه گسترده ای از ورزشکاران استان قم حضور داشتند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران هدف از برگزاری چنین محفلی را استفاده همه جانبه ورزشکاران از قرآن کریم عنوان کرد و گفت: این محفل اولین محفل انس با قرآن جامعه ورزشی در قم است که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی قم و اداره کل ورزش و جوانان استان قم برگزار شده است.
عباس جهان بینی افزود:چون ورزشکاران ما در جامعه الگو هستند نیاز به برگزاری اینگونه محافل معنوی برای آنها ضروری است و ورزشکاران می توانند با شرکت در این مراسم ها از برکات قرآن کریم استفاده کرده و به سطح معنویت مطلوبی برند.
وی در پایان تاکید کرد: تلاش ما بر این است که اینچنین برنامه هایی استمرار داشته باشد.
در بخشی از این مراسم علی امینی حافظ و مفسر خردسال قرآن کریم درباره ضرورت امر به معروف و نهی از منکر از نگاه قرآن کریم به ایراد سخن پرداخت.
در ادامه این محفل نورانی آیاتی از کلام الله مجید توسط استاد مهدی قره شیخ لو قاری بین المللی و رئیس درالقرآن الکریم کشور تلاوت شد.
اجرای تواشیح توسط گروه بین المللی میعاد و اجرای مسابقه فرهنگی از دیگر برنامههای این محفل قرآنی بود.

قم - خبرگزاری مهر: محفل بزرگ انس با قرآن با حضور جامعه ورزشی استان و به همت سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل ورزش و جوانان قم برگزار شد.
نظر شما