مصیب اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: عملیات احداث سالن سنگ نوردی شیروان از ابتدای سال جاری با زیربنای 900 مترمربع و با اعتبار کلی 310 میلیون تومان آغاز شده است.
وی افزود: تاکنون برای ساخت این سالن حدود 80 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی پرداخت شده و عملیات ساخت آن نیز حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
اکبرزاده تصریح کرد: هم اکنون فونداسیون سالن سنگ نوردی و اسکلت زنی قسمت اداری این سالن به اتمام رسیده و ساخت بخشهای دیگر آن نیز درحال اجرا است.
وی با بیان اینکه برای اتمام ساخت این سالن حدود 230 میلیون تومان دیگر مورد نیاز است، اظهار داشت: این بودجه باید از محل اعتبارات تملک دارایی سال 91 تامین شود.
این مسئول اضافه کرد: در صورت تامین اعتبار این پروژه، عملیات احداث سالن اختصاصی سنگ نوردی شیروان تا پایان سال جاری به اتمام میرسد.
یادآور می شود: در حال حاضر در خراسان شمالی 100 نفر به صورت حرفهای در رشته سنگنوردی در دو سالن اختصاصی شهرهای بجنورد و شیروان فعالیت دارند.
سالن اختصاصی بجنورد دارای دیواره سنگنوردی مناسبی بوده و در سال جاری برای تکمیل این سالن 400 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات فدراسیون هزینه شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، کمبود فضای سنگنوردی در خراسان شمالی مهمترین مشکل سنگنوردی استان است و دو سالن سنگنوردی بجنورد و شیروان پاسخگوی نیاز ورزشکاران فعال استان نیست.
نظر شما