نیما توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: 30 پایگاه ثابت و سیار هلال احمر استان البرز در روز جهانی قدس آماده دریافت کمک های نقدی و غیر نقدی شهروندان خیر البرزی است.
وی ادامه داد: طرح جمع آوری کمک های مردمی توسط هلال احمر از روز سه شنبه هفته جاری آغاز شده است و شهروندان می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب 99999 بانک ملت واریز کنند و کمک غیر نقدی خود را به پایگاه ها و یا شعب هلال احمر استان البرز تحویل دهند.
مدیرکل جمعیت هلال احمر استان البرز افزود: در روز قدس هلال احمر با شعار همبستگی با مردم زلزله زده ای آذربایجان شرقی پایگاه های ثابت جمع آوری کمک های مردمی را در میدان شهدا، میدان کرج، امامزاده حسن(ع) و مصلای کرج و 15 پایگاه سیار در نظر گرفته است.
توکلی گفت: طی دو روز گذشته جلسات ستاد مردمی در جمعیت هلال احمر استان شکل گرفته است که تا کنون سه جلسه برگزار شده و در این جلسات تصمیماتی در خصوص کمک به مردم زلزله زده آذربایجان اتخاذ می شود.
بارگیری یک هزار دستگاه چادر به مناطق زلزله زده
مدیر کل جمعیت هلال احمر استان البرز اظهار داشت: امروز صبح یک هزار دستگاه چادر، سه هزار قرص نان و هزار کلمن آب از انبار جمعیت هلال احمر استان به مقصد آذربایجان شرقی بار گیری شد.
وی تصریح کرد: یک دستگاه کامیون به همراه سه تن از امدادگرهای هلال احمر استان نیز به این منطقه زلزله زده اعزام شد.
توکلی افزود: از شهروندان شریف و خیر استان تقاضا دارم که اولویت اول کمک های خود را مواد غذایی فاسد نشدنی مانند نان و همچنین لوازم پخت و پز، پیک نیک، چراغ فانوس و کلمن آب قرار دهند.
مدیرکل جمعیت هلال احمر استان البرز گفت: سه تیم عملیاتی نیز به منطقه زلزله زده از استان البرز اعزام شده بود که امروز باز گشتند.
نظر شما