پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۶:۱۵

لامعی:

75 میلیون ریال برای پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه بیرجند هزینه شد

75 میلیون ریال برای پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه بیرجند هزینه شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی دانشگاه بیرجند با انتقاد از اینکه تخصیص اعتبارات حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در دانشگاه عادلانه نبوده است، گفت: سال گذشته تنها 75 میلیون ریال برای اجرای برنامه های پیشگیری از اعتیاد به این دانشگاه اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لامعی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بیرجند با بیان اینکه سال گذشته 75 میلیون ریال در دانشگاه بیرجند در حوزه آسیب های اجتماعی هزینه شده است، افزود: به دلیل اهمیت قشر دانشجو و در معرض آسیب بودن این قشر باید اعتبار بیشتری برای دانشگاه اختصاص یابد.

وی با اشاره به اینکه خوابگاه های دانشجویی تهدید جدی برای ابتلاء دانشجویان به آسیب های اجتماعی است، بیان کرد: همچنین دانشجویانی که در داخل شهر و یا مناطق آسیب پذیر شهر ساکن هستند باید مورد نظارت و توجه بیش از پیش مسئولان قرار گیرند.

لامعی اضافه کرد: در این راستا باید امکانات رفاهی و تفریحی ویژه ای برای جوانان پیش بینی شود.

وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از ابتلاء جوانان به آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد باید برنامه های فرهنگی جایگزین طراحی و برنامه ریزی شود، افزود: این برنامه ها نیازمند همکاری و عزم همگانی از سوی همه دستگاه ها است.

لامعی با اشاره به اینکه دانشجویان جزو اقشار آسیب پذیر جامعه بوده و تاثیرات ابتلاء این قشر به آسیب های اجتماعی در جامعه بسیار تاثیرگذار است، اظهارداشت: اجرای برنامه های پیشگیرانه در دانشگاه ها از ضروریات است.

وی ادامه داد: در بحث مواد مخدر، اعتیاد سفید و الکترونیکی بیشتر از اعتیاد با مواد مخدر خطرناک بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون فرهنگی دانشگاه بیرجند یادآور شد: اصول و روشهای پیشگیری باید با ضرافت خاصی در این حوزه بکار گرفته شده و از ابزار هنر برای پیشگیری از اعتیاد در جامعه استفاده بهینه شود.

رئیس اداره عمومی زندان مرکزی بیرجند نیز در این نشست با بیان اینکه امروز در زندان های بیرجند ورود مواد مخدر کاهش چشمگیری داشته است، افزود: 95 درصد بندها از ورود سیگار نیز پاکسازی شده است.

علی حسین پور ویژه برنامه های آموزشی برای زندانیان و کارکنان زندان را از جمله برنامه های پیشگیری این مجموعه ذکر کرد و گفت: سال گذشته 140 نفر از کارکنان این در این دوره ها شرکت کدند.

رئیس اداره عمومی زندان مرکزی بیرجند با تاکید بر اینکه آسیب های بعد از ترک اعتیاد نیز باید مورد توجه قرار گیرد، اظهارداشت: در این راستا باید ارگانهای حمایتی برای حمایت از معتادین پاک شده برنامه ریزی کنند.

کد خبر 1674942

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha