پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۴۸

دانشی در گفتگو با مهر:

انقلاب اسلامی دمیدن روح تازه ای در مقاومت اسلامی فلسطین بود

انقلاب اسلامی دمیدن روح تازه ای در مقاومت اسلامی فلسطین بود

زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: بدون شک هر تحلیلگر سیاسی منصفی اذعان خواهد کرد که انقلاب اسلامی دمیدن روح تازه ای در مقاومت اسلامی فلسطین بود.

حجت الاسلام عباس دانشی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هر سال بر درخشش و نقش منحصر به فرد روز قدس و توجه دادن ملت های مسلمان به موضوع قدس و فلسطین روشن تر می شود.

وی گفت: به همین جهت حساسیت ها نسبت به روز قدس افزایش می یابد و صهیونیسم جهانی نیز تلاش مضاعفی را برای مقابله با طرح دوباره قدس و فلسطین و احیای آن در بین ملت های مسلمان بکار می گیرد.

وی افزود: به  موازات تحرک های صهیونیست ها ملت های مسلمان نیز به موضوع فلسطین در هر سال توجه بیشتری می کنند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان بیان داشت: امسال برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در کشورهای اسلامی مصادف شده با اوج گیری نهضت های بیداری اسلامی که این نهضت ها در واقع پیام های انقلاب اسلامی است که 33 سال قبل توسط امام خمینی (ره) به مسلمانان سراسر دنیا ابلاغ شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از این پیام ها که سال ها بر آن پافشاری و تاکید کردیم موضوع قدس و فلسطین بود، گفت: در حالی این موضوع سرلوحه سیاست های دولتمردان و روحیات سلحشورانه و آزادی بخش ملت ما قرار گرفت که صهیونیست ها تصور می کردند بعد از پیروزی های نظامی بر اعراب همه خطوط مقاومت را در هم شکستند و می توانند افکار توسعه طلبانه خود را دنبال کنند.

وی افزود: در این شرایط رهبر کبیر انقلاب اسلامی روز قدس را اعلام کردند و از آن روز تاکنون شاهد سیر نزولی قدرت سیاسی و توسعه طلبانه صهیونیست ها هستیم تا جایی که مسلح شدن رژیم اشغالگر قدس به مدرنترین سلاح های روز دنیا و برخورداری این رژیم از حمایت های همه جانبه مالی و اقتصادی آمریکایی ها نتوانسته باعث پیروزی دیگری شود.

دانشی اظهار داشت: خوشبختانه هر روز شاهد شکست مفتضحانه استکبار جهانی و صهیونیست بین الملل در مواجهه با ملت های مسلمان لبنان و جنگ 33 روزه و جنگ غزه بوده ایم.

وی گفت: ملت فلسطین که در واقع بعد از شکست اعراب در جنگ شش روزه و شکل گیری معاهدات سازش کارانه اعراب امیدی به پیروزی و رهایی از اشغال نداشتند، در حال حاضر در پرتو برگزاری روز جهانی قدس امیدوار به مبارزات خود هستند و همین امیدواری باعث پیروزی آنان در جنگ غزه شد.

کد خبر 1674966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha