پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۹۱، ۱۸:۵۴

دلاویز:

روز قدس نمایش غایت انتظار است

روز قدس نمایش غایت انتظار است

طالقان - خبرگزاری مهر: فرماندار طالقان گفت: انتظار واقعی یک مومن با حمایت از مسلمانان مظلوم در سراسر دنیا جلوه گر می شود و روز قدس نمایش غایت انتظار است.

ساسان دلاویز در گفتگو با خبرنگار مهر، در اهمیت روز قدس اظهار داشت: روز قدس که یادگار ماندگار امام (ره) است متعلق به یک کشور و یک ملت نیست بلکه متعلق به هر انسان منتظر و آزاده است.

دلاویز افزود: موضوع قدس فراتر از بحث فلسطین و اسرائیل بوده و در واقع این سرزمین خط مقدم رویارویی اسلام با صهیونیسم بین‌الملل است و مسلمانان حمایت از مردم فلسطین را بر اساس آموزه‌های دینی وظیفه خود می‌دانند.

وی حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس را فرصت مغتنمی دانست و اظهار داشت: شرکت در این راهپیمایی از جنبه های گوناگون دارای ارزش است.

فرماندار طالقان گفت: دنیای استعمار خواهند فهمید که مسلمانان برای دفاع از حقوق خود در کنار یکدیگر ایستاده اند.

دلاویز افزود: مردم مسلمان فلسطین نیز احساس پشت گرمی خواهند کرد و داسنته اند که ندای آزادی آنان به گوش سایر ملتهای مسلمان هم رسیده است.

وی تصریح کرد: عظمت و پایداری مسلمانان جهان در برابر ظلم و استکبار در راهپیمایی روز جهانی قدس نمایان می‌شود.

فرماندار طالقان در پایان حضور در راهپیمایی روز قدس را یک وظیفه دینی و ملی دانست و از یکایک مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی به ویژه شهرستان طالقان خواست تا با حضور باشکوه خود در روز جمعه و راهپیمایی روز قدس یکبار دیگر همبستگی خود با ملت مسلمان فلسطین را اعلام کنند.

کد خبر 1675090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha