به گزارش خبرنگار مهر، حسین فرکی جمعه شب در نشست خبری بازی با مس کرمان در اهواز که به شکست فولاد خوزستان منجر شد، اظهار کرد: به تیمی باختیم که بدترین شرایط خود را تجربه می کرد. مس در این بازی برخلاف سایر بازیهایش، عملکرد خوبی داشت و توانست با سه امتیاز شیرین اهواز را ترک کند.
سرمربی فولاد خوزستان تصریح کرد: ما با این شکل بازی کردن در لیگ برتر موفق نمی شویم و باید تغییراتی در روند تیم خود برای بازیهای آینده بدهیم.
فرکی عنوان کرد: به مس و قاسمپور بابت این پیروزی تبریک می گویم ولی برای خود و فولاد ناراحت و نگران هستم. باید اعتراف کنم که برای این شکست هیچ بهانه ای ندارم و به صراحت می گویم که مقصر این شکست تنها خودم و شاگردانم بودیم.
وی ادامه داد: فولاد خوزستان در این بازی، بازیکن اسمی و باتجربه داشت ولی آنها هیچگونه تاثیری مثبتی برای این بازی نداشتند.
بازی دو تیم فولاد خوزستان و مس کرمان از سری رقابتهای هفته پنجم لیگ برتر باشگاه های کشور جمعه شب در اهواز به مصاف هم رفتند که این بازی با تک گل غلامرضا عنایتی در دقیقه 75 به سود کرمانیها به پایان رسید.
نظر شما