علی رشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برگزاری همایش "مسایل ایمنی حفاظت و بهداشت کار" توسط شرکت آبفار استان کرمان اظهار داشت: در پروژه های مربوط به این شرکت، رعایت نکات و مسایل ایمنی ارزش بسیار بالایی داشته و تاکید ما بر این است که این امر به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.
وی افزود: در همین راستا در آبفار استان کرمان کمیته حفاظت، ایمنی و سلامت کار تشکیل شده و اعضای این کمیته که ریاست آن بر عهده خود بنده بوده، به طور ویژه و با حساسیت بالایی مسایل حوزه ایمنی را دنبال می کنند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان با اشاره به فوت حدود 80 نفر در حوادث مربوط به صنعت آب و فاضلاب در کشور بیان داشت: این آمار بسیار نگران کننده بوده به همین دلیل بحث ایمنی و سلامت کار به طور جدی و خاص در حال پیگیری است.
وی ادامه داد: به همین منظور، برای اولین بار پیمانکاران را موظف به رعایت مسئله ایمنی و بهداشت محیط کار کرده و همچنین مشاور و ناظر مقیم در کارگاهها مستقر کرده ایم تا ضمن ارزیابی عملیات اجرایی پروژه ها، مسایل ایمنی را نیز مورد توجه قرار دهند.
نظر شما