پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۳۰

محمدیان خبر داد:

پرداخت وام 10 میلیون تومانی برای احداث مکان نگهداری دام به زلزله زده ها

پرداخت وام 10 میلیون تومانی برای احداث مکان نگهداری دام به زلزله زده ها

تبریز - خبرگزاری مهر : رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اعطای وام 10 میلیون تومانی برای احداث محل مقاوم برای نگهداری دام در مناطق زلزله زده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، مسعود محمدیان صبح امروز شنبه در حاشیه نشست فوق العاده کارگروه خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات کشاورزی در گفتگو با خبرنگاران گفت: با برآوردهای اولیه، 12 هزار واحد دامی در اثر وقوع این زمین‌لرزه، به صورت کامل تخریب و نیاز به بازسازی مجدد دارد.

وی اظهار کرد: این اماکن دامی در 50 متر مربع و با در نظر گرفتن امکانات لازم، از سوی کارشناسان معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان، با نقشه تیپ در کنار مسکن آسیب‌دیدگان از زمین‌لرزه طراحی و بلافاصله بعد از تامین اعتبارات لازم، احداث خواهد شد.

محمدیان با اشاره به نزدیکی فصل سرما و نیاز به ساخت اماکن دامی مقاوم در مناطق آسیب دیده را ضروری ذکر کرد و افزود: با افزایش تعداد کارشناسان برای برآورد دقیق خسارات در شهرستان‌های آسیب دیده از وقوع زمین لرزه، تلاش بر این است تا با توجه به وسعت مناطق آسیب دیده و فواصل روستاهای این شهرستان‌ها از یکدیگر، طی چند روز آتی برآورد دقیق خسارات وارده جمع بندی و راه را برای جذب و هزینه کرد اعتبارات لازم هموار کند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی از پرداخت غرامت خسارات وارده به سطوح بیمه شده بخش کشاورزی مناطق آسیب دیده از زمین لرزه استان در 48 ساعت آینده خبر داد.

وی با اشاره به اینکه از چهار هزار راس دام سبک و سنگین تلف شده در اثر حادثه زلزله در شهرستان‌های اهر، هریس و ورزقان تعداد 183 راس دام سبک یک راس گاو آمیخته و همچنین 50 کیلو ماهی قزل‌آلا تحت پوشش صندوق بیمه بودند گفت: مبلغ 319 میلیون ریال غرامت به خسارت‌دیدگان پرداخت خواهد شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی  گفت: با هدف جلوگیری از اتلاف احشام در مناطق حادثه دیده و در راستای حمایت از بهره‌برداران تاکنون از 45 هزارمتر فنس سفارش شده، بیش از 16 هزار متر در شهرستان‌های اهر، هریس و ورزقان برای ایجاد جایگاه موقت دام در بین بهره‌برداران توزیع شده است.

وی ادامه داد: سمپاشی اماکن دامی، واکسیناسیون احشام و سمپاشی مزارع و باغات به منظور جلوگیری از بروز بیماری‌ها و آفات نیز توسط اکیپ‌های اعزامی در حال پیگیری و انجام است.

وی در ادامه از ورود افراد خیر به امر کمک رسانی به دامداران مناطق خسارت دیده از زلزله خبر داد و گفت: این افراد با تهیه فنس فلزی و قرار دادن آن در اختیار سازمان به منظور ساماندهی در امر ایجاد جایگاه‌های موقت دام، روند مطلوب‌تری را در این رابطه ایجاد کرده‌اند.

معاون بهبود تولیدات دامی نیز با بیان اینکه علوفه‌های انبارشده آسیب‌دیدگان در زمین لرزه زیر آوار مانده و از بین رفته است، گفت: طبق پیش‌بینی به عمل آمده یک هزار و 200 تن نهاده و کنسانتره دامی برای تالیف احشام در مناطق آسیب دیده شهرستان‌های اهر، هریس و ورزقان مورد نیاز است که با استان‌های سراسر کشور هماهنگی‌های لازم به عمل آمده تا تشکل‌های دامی و کارخانجات خوراک دام و طیور، کمک‌های خود را در قالب نهاده‌های دامی تامین کنند.

3897 دام در زلزله تلف شد

غفور عبداللهی در ادامه از تلف شدن 312 راس دام سنگین، یک هزار و 444 راس دام سبک، دو هزار و 141 قطعه طیور در شهرستان هریس خبر داد و گفت: 15 واحد صنعتی نیز در این شهرستان بین 20 تا 90 درصد خسارت دیده و همچنین آغل‌های 37 روستا 100 درصد تخریب شده و نیاز به احداث دارد.

وی همچنین از تلف شدن 322 راس دام سنگین، یک هزار و 264 راس دام سبک و 550 کلونی زنبور عسل در شهرستان اهر خبر داد و گفت: با همکاری کارشناسان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، انجمن صنفی کارهای کشاورزی و خبرگان کشاورزی برآورد دقیق خسارت آسیب‌دیدگان از وقوع زمین‌لرزه تا دو روز آتی تعیین و اعلام خواهد شد.

خسارت کشاورزان پرداخت می شود

داود برنج فروش‌آذر، مدیر شعب بانک کشاورزی استان آذربایجان‌شرقی نیز در این نشست، با تاکید بر اینکه پرداخت غرامت خسارت دیدگان از حادثه زمین لرزه طی دو روز آینده عملیاتی خواهد شد، گفت: با بهره‌گیری از کارشناسان شهرستان‌های دیگر استان، بانک کشاورزی تلاش دارد تعهدات خود را در قبال بهره‌برداران زیر پوشش صندوق بیمه کشاورزی، در مناطق آسیب دیده به موقع به انجام رساند.

کد خبر 1676027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha