حافظ یاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یک هزار و 600 پروانه صنفی در بخش های کشاورزی استان صادر شده اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح ارتقا سطح آگاهی دانش و مهارت کشاورزان و دامپروران در بخش های کشاورزی و دامپروی ، ترویج شیوه های نوین در امور تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی و ... عنوان کرد.
وی بیان داشت: وظایف عمده نظام صنفی کار های کشاورزی شامل حمایت، دفاع و پشتیبانی از حقوق و منافع صنفی و حرفه ای اعظاء ، ایجاد هماهنگی، تعامل و وحدت رویه در نظام های صنفی کار های کشاورزی شهرستان های استان ، بررسی مسائل و مشکلات نظام های صنفی شهرستان ها، نظارت و کنترل بر تولید محصول با کیفیت در مراحل مختلف با همکاری دستگاه های اجرایی ، صدور مجوز فعالیت برای تشکل های کشاورزی تحت پوشش در سطح استان و ....است.
حافظ یاری با اشاره به اینکه هر مجموع صنفی می توانند یک هزار 300 نفر عضو، صدور 207 پروانه صنفی بریا تولید گنندگان بخش خصوصی اخذ مجوز امور صنفی کار های کشاورزی و .... را در مدت کواته انجام دهد اذعان داشت: مجامع امور صنفی کار های کشاورزی در هفت حوزه شهرستاین استان مستقر و فعالیت خود را در رساتای خدمت رسانی به قششر زحمتکش شروع کرده اند.
نظر شما