پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۴:۱۲

پنجه باشی در گفتگو با مهر:

میزبان مسابقات قهرمانی کشور با آماده ترین بدمینتون بازان قمی هستیم

میزبان مسابقات قهرمانی کشور با آماده ترین بدمینتون بازان قمی هستیم

قم - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت بدمینتون استان قم از آمادگی کامل چهره های شاخص بدمینتون قم برای رقابت در پیکارهای رده سنی خردسالان پسر بدمینتون قهرمانی کشور خبر داد.

علی پنجه باشی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی و اعلام فدراسیون بدمینتون، مسابقات رده سنی خردسالان بدمینتون قهرمانی کشور روزهای آغازین شهریورماه به میزبانی هیئت بدمینتون استان قم برگزار می شود.

هفته اول شهریور ماه قم میزبان بدمینتون قهرمانی کشور

وی با اشاره به زمان برگزاری پیکارهای بدمینتون قهرمانی کشور، اضافه کرد: بر اساس زمان بندی صورت گرفته، مسابقات بدمینتون قهرمانی رده سنی خردسالان کشور از روز دوم شهریور ماه به میزبانی این هیئت در شهر مقدس قم به انجام خواهد رسید.

رئیس هیئت بدمینتون استان قم ابراز داشت: این یکی از مهمترین ادوار برگزاری مسابقات بدمینتون قهرمانی کشور رده سنی خردسالان کشور در بخش پسران است که به مدت دو روز در سالن ورزشی حامد فرهمند موحد مجموعه شهید حیدریان قم برگزار می‌شود.

پنجه باشی از محدودیت سنی اعلام شده برای بدمینتون بازان شرکت کننده در این رقابت ها خبر داد و عنوان کرد: بدمینتون بازان شرکت کننده از تمام استان‌های کشور در این دوره از پیکارها در حالی با یکدیگر به رقابت می پردازند که باید محدودیت سنی را نیز رعایت کنند.

رئیس هیئت بدمینتون استان قم با بیان اینکه تیمی قوی از بین بدمینتون بازان جوان و مستعد استان قم در این دوره از پیکارها با رقبای خود از دیگر استان ها به رقابت می پردازد، بیان داشت: این در حالی است که مسابقات قهرمانی کشور در دو بخش انفرادی، دوبل و همچنین بخش تیمی برگزار می‌شود.

عضویت در تیم ملی و حضور گسترده بدمینتون بازان قمی در مسابقات کشوری

پنجه باشی در ادامه از ارزیابی فدراسیون بدمینتون از هیئت های بدمینتون سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: بر اساس تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون بدمینتون، هیئت های بدمینتون استان های سراسر کشور مورد ارزیابی قرار می گیرند.

رئیس هیئت بدمینتون قم با اشاره به عملکرد مثبت ورزشکاران فعال در این هیئت عنوان داشت: هیئت قم از جمله هیئت هایی است که با برنامه ریزی صحیح و همچنین توجه به امر آموزش در پرورش قهرمانان این رشته ورزشی اقدامات خوبی انجام داده است و در حال حاضر یک عضو تیم ملی داریم و در لیگ های بانوان و آقایان کشور و همچنین پیکارهای قهرمانی حضور گسترده ای از تیم ها و بدمینتون بازان قمی شاهد هستیم.

رئیس هیئت بدمینتون قم افزود: به همین منظور فدراسیون بدمینتون کشورمان ارزیابی هیئت های بدمینتون سراسر کشور را در سال جاری نیز در برنامه کاری خود قرار می دهد و کارشناسان بدمینتون این فدراسیون، عملکرد هیئت های استان ها را بررسی خواهند کرد و در پایان هیئت های برتر بدمینتون مورد تقدیر و حمایت بیشتر این  فدراسیون قرار خواهند گرفت.
 

کد خبر 1676089

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha