پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۲۸

عزیزی اعلام کرد:

ثبت نام بیش از 80 درصد مردم هرمزگان در طرح پزشک خانواده

ثبت نام بیش از 80 درصد مردم هرمزگان در طرح پزشک خانواده

بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان در نشست کمیته راهبردی پزشک خانواده استان گفت: بیش از 80 درصد مردم استان در طرح پزشک خانواده ثبت نام کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم عزیزی بعدازظهر شنبه در جلسه ستاد راهبردی پزشک خانواده در هرمزگان که در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد،افزود: بیش از 80 درصد مردم استان در پزشک خانواده ثبت نام و از آن مطلع هستندو این توجه ویژه مسئولان دراین امر مهم را نشان می دهد.

وی با ابراز خرسندی که این طرح در سال پایان دولت دهم اجرا شده است، اظهارداشت: جایی بسی مسرت دارد که دولت با هدف گذاری این طرح را اجرایی کرده است و امید است برای کشور مثمرثمر باشد.

عزیزی عنوان کرد: با تشکیل جلسات و کمیته های متعدد و هماهنگی های لازم بین سازمانهای بیمه گر و نظام پزشکی تمام برنامه های پزشک خانواده ساماندهی شده است.

وی اضافه کرد: برای اجرای طرح پزشک خانواده همدلی مجموعه بهداشتی ، درمانی استان با جدیت آغاز شده است و تا هم اکنون نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به این موضوع که طرح پزشک خانواده یکی از طرحهای بزرگ وکلیدی در کشور است، اضافه کرد: امروز پس از طرحهای بزرگ دولت ازجمله مسکن مهر، سهام عدالت، ایجادشتغال، هدفمندی یارانه ها و سایر اقدامات زیر ساختی که در دولت نهم و دهم اجرایی شد، طرح پزشک خانواده دارای اهمیت ویژه ای است.

استاندار هرمزگان آمادگی استان را جهت اجرای این طرح اعلام کرد وافزود: این طرح هدیه ای است از جانب وزارت بهداشت به مردم استان هرمزگان است  که امیدواریم به نحو احسن در استان اجرایی شود.

تحول اساسی درحوزه بهداشت و درمان هرمزگان

وی با بیان اینکه با تشریح شرایط بهداشتی درمانی هرمزگان در سال های گذشته، ادامه داد: استان هرمزگان با اقدامات در دست اقدام ، در آینده ای نه چندان دور شاهد تحول اساسی در حوزه بهداشت خواهد بود و این جای بسی خرسندی است.

عزیزی اظهارداشت: تا قبل از دولت نهم و دهم شاخصهای بهداشتی در استان از کمترینها برخوردار بوده است اماهم اکنون می بینیم استان از شاخصهای ویژه ای برخوردار است.

وی به ساخت بیمارستانهای درون استان اشاره کرد و ادامه داد: افتتاح بیمارستان دوم میناب پی گیری شده که نشانه تلاش این وزارتخانه در شرق استان است.

عزیزی به ارتقای بیمارستان جاسک و پیشرفت 60 درصدی بیمارستان رودان اشاره کرد و افزود: بخش ام آر آی بندر لنگه در دست بهره بردای است و بیمارستان پارسیان در غرب استان نیز افتتاح شده است.

کد خبر 1676171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha