پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مرداد ۱۳۹۱، ۱۸:۴۶

حاج رسولیها:

بورکراسی اداری مانعی جدی بر سر راه اقتصاد مقاومتی است

بورکراسی اداری مانعی جدی بر سر راه اقتصاد مقاومتی است

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر بورکراسی اداری به عنوان یکی از موانع جدی تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: نباید اقتصاد مقاومتی نباید در حد شعار باقی بماند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس حاج‌رسولیها ظهر شنبه در جلسه علنی شورای شهر با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: در ملاقات‌های  چهره به چهره اعضای شورای شهر مردم از بیکاری و مشکلات اقتصادی گلایه می‌کنند که بسیاری از مشکلات با واگذاری اختیارات وزرا به مدیران استانی به ویژه استانداران قابل مرتفع می‌شود.

وی تاکید کرد: نباید اقتصاد مقاومتی نباید در حد شعار باقی بماند و در حال حاضر بروکراسی اداری به عنوان یکی از موانع تحقق اقتصاد مقاومتی است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مدیریت شهری کاهش هزینه‌های بی مورد، استفاده بهتر از منابع، افزایش کیفیت کارها در تمام زمینه‌ها، استفاده از توان بخش خصوصی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام را در دستور کار خود قرار دهد.

وی افزود: یافتن راهکارهای حمایتی ویژه برای بهره برداری به موقع از پروژه‌های در دست اجرا همچون قطار شهری، سالن اجلاس و دیگر پروژه‌های شهری از ضورریات اقتصاد مقاومتی در اصفهان است.

حاج‌رسولیها در ادامه با اشاره به وقوع زلزله در مناطقی از آذربایجان گفت: اعضای این شورا به منظور کاهش آلام و کمک به زلزله زدگان در صدی از حقوق خود را به این امر اختصاص دادند و مدیران و پرسنل شهرداری هم می‌توانند در صورت تمایل در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن زودرس هوای سرد در مناطق زلزله زده کمک‌ها در قالب نیازهای اولیه مردم به ویژه تأمین پتو به این مناطق ارسال شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین با اشاره به اینکه باید یک نسخه از صورت حساب به شهروندان توسط شهرداری‌های مناطق ارائه شود، افزود: اعمال اصلاحات استثنایی، اتخاذ تصمیمات پویا و کارشناسانه توسط معاونان شهرسازی شهرداری‌های مناطق ۱۴گانه در مناطق محروم برای رفع مشکلات مردم ضروری است.
 

کد خبر 1676303

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha