به گزارش خبرنگار مهر از چناران، حجت الاسلام مظفر تاجی در خطبه های نماز عید سعید فطر چناران با بیان اینکه آمریکا و استکبار جهانی در دنیا مفتضح شده اند و جایگاهی ندارند افزود: امروز در دنیا صدای مرگ برآمریکا طنین انداز شده است چون آمریکا و همدستانش شیطان هستند.
وی ادامه داد: ایران امروز در همه زمینه های پیشرفت دارد و با توجه به تحریم ها و محاصره اقتصادی ، مردم ایران بخاطر شکم و مواد غذایی قیام نکرده اند و با صبر و همت مسئولین تحریم ها را گذر خواهند کرد همان طور که در طول مدت انقلاب مشکلات را سپری کردند.
امام جمعه چناران بیان کرد: همه دنیا اذعان دارد که اگر مسئله سوریه بخواهد حل شود با دخالت ایران حل شدنی است چرا که ایران ثبات سیاسی و امنیتی دارد.
حجت الاسلام تاجی گفت: ایران در کشورهای منطقه به خاطر ایمان و زحمات نیروهای نظامی و انتظامی امنترین کشور است و در زمینه اجتماعی نیز ثبات قوی دارد و شاهدیم که در صحنه های مختلف اجتماعی و سیاسی حضور دارند.
امام جمعه به سفر چهارم ریاست جمهوری به شهرستان اشاره و تاکید کرد: نماینده مردم در مجلس ، فرماندار و مدیران شهرستان حق مردم چناران را پیگیری کنند و مصوبات را در چناران اجرایی کرده و همدلی و وحدت را حفظ زیرا تمام برکات به خاطر وحت است.
امام جمعه ضمن تبریک عید سعید فطر گفت: امروز روز پیروزی در جهاد بزرگ اکبر و مبارزه با هوای نفس است و عید فطر جشن توفیق طاعت الهی است و مومنان با حضور در نماز فطر شادی خود را ابراز می کنند.
حجت الاسلام تاجی افزود: عید فطر عید بازگشتن و رسیدن به خدا است و امروز روزی است که انسانهای شایسته پاداش می گیرند و مردم برکات ماه رمضان را حفظ کنند و سرمایه معنوی بدانند.
وی ادامه داد: روز عید فطر شباهت به قیامت دارد و کسانی که در این ماه روزه گرفته اند نتیجه اش بهشت است.
وی اظهار کرد: چناران باید دارالمومنین باشد و با توجه به نزدیکی به مشهد الرضا این نام باید همچون میقات الرضا نهادینه شود.
نظر شما