پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۰:۱۵

بیگی:

چادر‌های زلزله‌زدگان تا عید قربان به خانه تبدیل می‌شوند

چادر‌های زلزله‌زدگان تا عید قربان به خانه تبدیل می‌شوند

تبریز - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: دولت و مسئولان استانی هم قسم شده‌اند از عید فطر تا عید قربان چادر‌های مناطق زلزله‌زده را به خانه‌های مستحکم تبدیل کنند و این ماموریت بر عهده بنیاد مسکن قرار داده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد علیرضا‌بیگی امروز سه شنبه در جمع مردم هریس تصریح کرد: برای هر 50 واحد مسکونی یک مهندس ناظر در نظر گرفته شده تا خانه‌های آسیب‌دیده به صورت زیربنایی و با رعایت اصول مهندسی ساخته شوند.

وی با اشاره به حضور 74 هزار زلزله‌زده در زیر چادر‌ها، گفت: امروز در مرحله استقرار سرویس‌های بهداشتی و حمام سیار هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی تحقق آرامش و شرایط ایده‌آل برای زلزله‌‌زدگان را نیازمند یاری ملت دانست و یادآور شد: دغدغه فکری رئیس جمهور معطوف به مناطق زلزله‌زده است و حل مشکلات مردم این مناطق را در قالب مصوبات هیئت دولت پیگیری می‌کند.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به حضور مقام معظم رهبری در جمع زلزله‌زدگان، گفت: مقام معظم رهبری با حضور در این مناطق و بررسی مشکلات و نحوه امدادرسانی ثابت کردند که ایران یکپارچه است.

علیرضا‌بیگی افزود:‌ این حضور نشان داد که آسیب‌دیدگان زلزله‌زده تنها نیستند و جهان اسلام یکپارچه است و ظالمین را با اتحاد و همدلی از تخت به زیر خواهد کشید.

وی با اشاره به فرصت‌طلبی برخی از این زلزله،‌ اظهار کرد: آمریکا از هر فرصتی برای خدشه دار کردن وحدت ملت ایران استفاده می‌کند ولی همدلی مردم موجبات ناامیدی استکبار را فراهم کرده است.

علیرضابیگی ادامه داد: دولت و مسئولان استانی سعی دارند مردم به آرامش برسند و در دستیابی به این هدف از هیچ امری فروگذار نیستند.

وی با بیان این که همت دولت رفع مشکلات مردم این مناطق است، گفت: مصوبات هیئت دولت بستر رفاه مردم منطقه را فراهم کرده است.

کد خبر 1677060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha