پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ مرداد ۱۳۹۱، ۱۱:۲۱

اخبار کوتاه راه و مسکن گیلان/

اعزام راهداران گیلانی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی

اعزام راهداران گیلانی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از اعزام راهداران استان به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت شعبانپور افزود: با هدف امداد و یاری رساندن به هموطنان حادثه دیده از زلزله استان آذربایجان شرقی، تعدادی از ماشین آلات سنگین راهداری به این مناطق عزیمت کردند.

وی اظهارداشت: پس از وقوع زلزله 21 مرداد ماه در چند شهر آذربایجان شرقی، کارگروه کمک رسانی به هموطنان زلزله زده آذربایجان شرقی در راه و شهرسازی گیلان تشکیل شد.

تجلیل آزادگان راه و شهرسازی گیلان

قائم مقام وزیر و مدیر کل راه و شهرسازی استان ضمن گرامیداشت ورود آزادگانی که با گام نهادن در خاک میهن اسلامی چشمان منتظر را غرق در شادی کردند، گفت: دلاور مردیهای این بزرگواران را نمی توان با هیچ پاداش مادی جبران کرد.

حجت شعبانپور با بیان اینکه امروز آسایش و آرامش جامعه مرهون صبر و اسقامت آزادگان در دوران دفاع مقدس است، تاکید کرد: تجلیل از آزادگان در واقع تجلیل از ایثار و فداکاری و پاسداشت رشادت این عزیزان در تحمل سختی ها برای سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

تشکیل شورای هماهنگی روابط عمومی های وزارت راه و شهرسازی در گیلان

قائم مقام وزیر و مدیر کل راه و شهرسازی گیلان تعامل این شورا با شورای هماهنگی روابط عمومی‌ های استان را متذکر و گفت: روابط عمومی ‌ها در هر سازمان با ایجاد هویت واحد و دمیدن روح تفاهم و همدلی، اجزای پراکنده سازمان را به هم پیوند می‌ زنند.

حجت شعبانپور افزود: روابط عمومی‌ های نوین هم نقش اطلاع رسانی و هم نقش اطلاع یابی را عهده دار هستند.

وی ضمن بیان تعامل و هماهنگی برای اهداف عالیه روابط عمومی وزارت راه و شهرسازی با شورای هماهنگی روابط عمومی در استان، هماهنگی و برنامه ریزی برای افتتاح پروژه های وزارت راه و شهرسازی در هفته دولت، مهر ماندگار و غیره را خواستار شد.

میزان پرداختی متقاضیان مسکن مهر در گیلان پائین تر از حد معمول است

قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از پائین بودن میزان پرداختی متقاضیان مسکن مهر در استان خبر داد.

حجت شعبانپور افزود: پیشرفت پروژه های مسکن مهر در گیلان از روند مطلوبی برخوردار است و همه تلاشمان این است تا پروژه ها در اسرع وقت آماده واگذاری به متقاضیان شود.

وی اظهارداشت: مسکن مهر در دولت خدمتگزار با هدف رفاه، آسایش و امنیت برنامه ریزی شده و فرصت طلایی برای خانه‌دار شدن اقشارمختلف جامعه به ویژه اقشارکم درآمد است که با پیشرفت قابل توجهی در استان در حال اجراست اما میزان پرداختی متقاضیان مسکن مهر در استان مطلوب نیست و باید تلاشها در خصوص جذب آورده های متقاضیان مضاعف شود.

ارزش پروژه ‌های مسکن مهر گیلان 2 هزار میلیارد تومان است

استاندار گیلان ارزش پروژه‌ های مسکن مهر استان را بیش از دو هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: ارزش مسکن مهر گیلان با احتساب زمین افزون بر چهار هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

مهدی سعادتی افزود: مشکلات مسکن مهر اعم از آورده ‌ها، قیمت تمام شده واحدها، تعاونی‌ها و غیره باید هر چه سریعتر رفع و از همه توان استان برای برنامه ‌ریزی در اتمام پروژه مسکن مهر گیلان استفاده کرد.

ساخت 1100 واحد مسکن مهر در تالش

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان گفت: با هدف افزایش رفاه و تامین مسکن برای شهروندان تالشی چهار هزار و 168 واحد مسکن مهر در این شهرستان در حال ساخت است که هزار و 196 واحد آن بصورت مسکن مهر سه جانبه است.

حجت شعبانپور افزود: این پروژه ها در سه مجتمع جداگانه در حال ساخت است و بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی همچنین مجموع واحد های مسکن مهر سه جانبه شهرستان تالش را هزار و 196 واحد عنوان کرد و اظهارداشت: 800 واحد از این مجتمع ها در پنج طبقه با زیر بنای هر واحد مسکونی 104 متر مربع با مشاعات و متراز مفید هر واحد 75 متر مربع ومجتمع های 396 واحدی آن در سه طبقه در حال ساخت است که از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است.

کد خبر 1677111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha