به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان خرم آباد با اشاره به 31 شهریورماه و آغاز هفته دولت اظهار داشت: در هفته دولت 146 پروژه کوچک و بزرگ با اعتبار 30 میلیارد تومان در خرم آباد افتتاح و به بهره برداری می رسند.
وی با بیان اینکه از این تعداد 6 پروژه با اعتبار 7 میلیارد تومان در حوزه فضاهای آموزشی به بهره برداری می رسند، یادآور شد: همچنین در حوزه فرهنگی و مذهبی 6 مسجد با اعتبار یک میلیارد تومان افتتاح می شود.
فرماندار شهرستان خرم آباد ادامه داد: طی هفته دولت در حوزه بهداشت 2 پروژه، آب و فاضلاب شهری 5 پروژه، آب و فاضلاب روستایی 18 پروژه و در حوزه برق رسانی نیز 3 پروژه به بهره برداری می رسد.
ولی پوری با اشاره به اینکه در هفته دولت 35 طرح هادی روستایی افتتاح می شود، افزود: 13 پروژه در حوزه کشاورزی و دامداری، 4 پروژه در حوزه گازرسانی، 4 پروژه در حوزه صنعت و 21 پروژه در حوزه دهیاریها طی هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: افتتاح 33 پروژه در بخش عمران شهری، 2پروژه در بخش احداث فضای ورزشی، 20 پروژه در بخش تعاونی ها، یک پروژه در بخش امور عشایری و 3 پروژه در بخش خدمات تفریحی و گردشگری از دیگر برنامه های هفته دولت است.
نظر شما