به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: روزهای آغازین شهریور ماه یادآور خاطره خونبار و همیشه جاوید پرواز ملکوتی دو تن از خالص ترین و عاشق ترین خدمتگزاران این آب و خاک می باشد که به حق به نام تلاشگران سخت کوش دولت اسلامی و کارمندان صدیق و مومن مزین شده است.
این بیانیه می افزاید: شهید رجایی به عنوان یکی از نمونه های بارز انقلابیون آگاه، با صداقتی بی نظیر اهداف و آرمان های متعالی اسلامی خود را به مناسبت های مختلف بیان می کرد و در راه پیاده کردن آنها تلاش می نمود.
در این بیانیه آمده است: شهید باهنر نیز یار قدیمی رجایی و اندیشمندی فرزانه بود که به فرموده حضرت امام (ره) با هم در جبهه های نبرد با قدرت های فاسد هم جنگ و هم رزم بودند.
این بیانیه می افزاید: اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز هشتم شهریور که مقارن شده است با روز مبارزه با تروریسم، هفته دولت و روز تجلیل از مقام کارمند را به مجموعه دولت خدمتگزار بویژه کارمندان خدوم و گرانقدر و عموم ملت شریف ایران و استان سیستان و بلوچستان تبریک گفته و بر لزوم همیاری و تعامل متقابل و بیش از پیش دولت و ملت تاکید می ورزد.
نظر شما