پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ شهریور ۱۳۹۱، ۲۳:۲۰

رکنی‌حسینی:

نهادهای فرهنگی برای ترویج قرآن بیشتر تلاش کنند

نهادهای فرهنگی برای ترویج قرآن بیشتر تلاش کنند

بوشهر - خبرگزاری مهر: امام جمعه بردخون گفت: قرائت قرآن به تنهایی سودی ندارد و تلاوت قرآن باید مقدمه ای برای عمل به قرآن باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین رکنی حسینی بعدازظهر پنجشنبه در آئین برگزاری مسابقات قرآن کریم ویژه بسیجیان در امامزاده شاهزاده محمد روستای بردخون کهنه اظهار داشت: یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی ایران توجه ویژه به برنامه های قرآنی درجامعه و بین مردم است.

وی افزود: قرائت قرآن به تنهایی سودی ندارد و باید در زندگی و وجود ما نفوذ کند چرا که اینگونه قرائت در کشورهای عربی نیز سابقه داشته ولی نقشی در زندگی آنان ندارد و تلاوت قرآن باید مقدمه ای برای عمل به قرآن باشد.

امام جمعه بردخون اضافه کرد: انتظاری که داریم این است تلاش کنیم قرآن این نسخه شفابخش روح و روان بیشتر در زندگی ما وارد شود و فرهنگ قرآنی در کشورمان عملا حاکم شود و در این زمینه نهادهای فرهنگی جدیت بیشتری داشته باشند و برای ترویج صحیح قرائت و حفظ در بین مردم فعالیت مضاعفی داشته باشند.

وی تصریح کرد: نیاز است ماهانه جلسات قرآنی در میان بسیجیان تشکیل شود و نسبت به موضوعات آن از جمله ولایت فقیه که در قرآن آمده روشنگری شود که در این باره همه نهادهای فرهنگی باید تلاش کنند تا این هدف والامحقق شود چرا که کارفرهنگی به تنهایی ممکن نیست.

تدوین دوره‌های منظم قرآنی برای بسیجیان

فرمانده حوزه مقاومت کربلا نیزگفت: در این دوره از مسابقات قرآنی، پایگاه‌های بسیج نفرات برتر را انتخاب کردند و از هر پایگاه یک نفر معرفی شد که در مجموع 13 نفر در زمینه حفظ و قرائت رقابت کردند و نفرات برگزیده در حوزه مقاومت انتخاب شدند.

یوسف درویشی افزود: در مسابقات حفظ حسین خیاط، عباس مغدانی و امیرحسین درویشی مقام های اول تا سوم و در قرائت نیز عبدالمجید قاسمی، عباس عادل زاده و اسدالله حسینی مقام اول تا سوم را کسب کردند.

وی اضافه کرد: سه گروه تواشیح نیز از پایگاه‌های مقاومت در این مسابقات حضور یافتند که برای مسابقات شهرستانی و استانی آماده خواهند شد.

درویشی اضافه کرد: تلاش داریم با همکاری سایر نهادهای فرهنگی و دینی دوره‌های منظم و مدون قرائت و حفظ برای بسیجیان بخش تشکیل شود و مسابقات قرآنی و محافل انس با قرآن در پایگاه‌ها برگزار شود تا فرهنگ قرآنی در بین بسیجیان نهادینه شود.

کد خبر 1678930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha