پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۹۱، ۱۲:۱۴

گزارش خبری/

رقابت های نیم فصل فوتبال کردستان پایان یافت

رقابت های نیم فصل فوتبال کردستان پایان یافت

سنندج - خبرگزاری مهر: رقابت های نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال استان کردستان پنجشنبه دوم شهریور ماه در کامیاران به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه روز گذشته و با برگزاری دیدار معوقه دو تیم سنه دژ از سنندج و پیروزی از کامیاران رقابت های نیم فصل اول لیگ برتر استان کردستان به پایان رسید.

مسابقه عقب افتاده دو تیم سنه دژ از سنندج و پیروزی از کامیاران به دلیل ایام ماه مبارک رمضان با تاخیری یک ماهه برگزار شد و با برگزاری آن پرونده نیم فصل اول رقابت های لیگ برتر فوتبال کردستان بسته شد و قرار است طی روزهای آینده نیم فصل دوم این رقابت ها آغاز شد.

در بازی شامگاه روز گذشته که به میزبانی تیم کامیاران برگزار شد، تیم میزبان بازی را بهتر آغاز کرد ولی در نهایت در دقیقه 12 روی اشتباه خط دفاعی خود یک گل از تیم سنه دژ دریافت کرد.

شوت سرکش فواد رضایی از حدود نیمه های زمین با برخورد با سر مدافع حریف وارد دروازه شد و تیم سنه دژ با یک گل از حریف خود پیش افتاد، که البته در ادامه نیمه اول بار دیگر تیم میزیان حملاتی را روی دروازه سنه دژ انجام داد که واکنش های خوب دروازبان و هوشیاری خط دفاعی تیم مهمان مانع از گل زنی پیروزی کامیاران شد.

تیم سنه دژ در نیمه دوم بازی بهتری را از خود به نمایش گذاشت و در چندین موقعیت و روی ضد حملات فرصت داشت گل های بیشتری به ثمر برساند ولی اخراج پدرام یغموری باعث شد تا این تیم در ادامه یک گل از میزبان خود دریافت کند.

تیم فوتبال پیروزی کامیاران با انجام سه تعویض و حملات بیشتر توانست در دقیقه 81 ، بازی را به تساوی بکشاند تا دو تیم در نهایت به نتیجه یک بر یک رضایت بدهند و بازی با همین نتیجه به پایان رسید.

تیم پیروزی کامیاران با کسب این تساوی و با 20 امتیاز قهرمان نیم فصل اول رقابت های لیگ برتر استان کردستان شد و تیم سنه دژ نیز توانست با 18 امتیاز جدی ترین تعقیب کننده این تیم لقب گیرد.

در پایان بازی روز گذشته همچنین چندین نفر از تماشاگران کامیارانی وارد زمین شدند که البته با دخالت مسئولان برگزاری رقابت ها و همچنین سرپرست تیم ها اوضاع کنترل شد.

کد خبر 1679088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha