به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، صادق خلیلیان در دیدار رئیس جمهور و اعضاء هیئت دولت با مقام معظم رهبری در گزارشی به اقدامات زیربنایی در بخش آب و خاک اشاره کرد و گفت: یکی از این اقدامات زیربنایی، گسترش شبکه آبیاری تحت فشار و اصلاح روش های آبیاری است که 1میلیون و 200 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار گرفته است.
وزیر جهاد کشاورزی مجموع وسعت اجرای طرح های زیربنایی در بخش آب و خاک را در دولت های نهم و دهم 192هزار هکتار بیان کرد و افزود: این آمار 3 برابر اقدامات انجام شده در سال های قبل از 84 است.
خلیلیان با اشاره به بهره برداری از 3 هزار و 619 واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت 22 میلیون و 400 هزار تن، اصلاح ساختار واحدهای مرغداری و دامداری، و طرح های ارتقای سلامت غذا از جمله اجرای عملیات کنترل بیولوژیک و مبارزه غیرشیمیایی با آفات را بخش های دیگر عملکرد دولت در حوزه کشاورزی برشمرد.
وی تراز بازرگانی صادرات محصولات کشاورزی را مثبت دانست و افزود: صادرات کشاورزی در سال 90، 64.1 میلیارد دلار بیشتر از واردات بوده است.
وزیر جهاد کشاورزی درخصوص تولید محصولات کشاورزی و باغی، گفت: در سال 90 هفتاد و هفت میلیون تن محصولات زراعی، 18میلیون و 300 هزار تن محصولات باغی، 720 هزار تن شیلات، و 14میلیون و 300 هزار تن دام و طیور تولید شده است.
نظر شما