پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۱۰

حجت الاسلام خاتمی:

اجلاس غیرمتعهدها فرصتی برای شکست خط تحریم است

اجلاس غیرمتعهدها فرصتی برای شکست خط تحریم است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان برگزاری شانزدهمین دور اجلاس سران غیرمتعهدها در ایران را گامی مهم در زمینه خنثی شدن توطئه های دولت های غربی و رژیم صهیونیستی عنوان کرد و گفت: اجلاس غیرمتعهدها فرصتی برای شکست خط تحریم و توطئه ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی خاتمی در خطبه های نماز جمعه این هفته زنجان، با اشاره به توطئه ها و سنگ اندازیهای دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی در زمینه معمانعت از حضور سران کشورها در اجلاس غیرمتعهدها در تهران افزود: برگزاری اجلاس جنبش عدم تعهد در ایران، توطئه های استکبار جهانی برای منزوی ساختن نظام اسلامی را خنثی کرده موجب ارتقاء سطح مناسبات ایران و کشورهای غیرمتعهد می شود.

وی با یادآوری روند شکل گیری جنبش غیرمتعهدها در جهان بعد از جنگ جهانی دوم ادامه داد: این جنبش در عصری که تمامی کشورهای جهان می بایست تابع بلوک شرق یا غرب می بودند، فریاد استقلال و آزادی را سر داد.  

حجت الاسلام خاتمی عدم تبعیت کشورهای جنبش غیرمتعهدها را از بلوک شرق و غرب را مورد تاکید قرار داد و افزود: استعمار زدایی، مبارزه با امپریالیسم جدید و ایجاد وحدت و یکپارچگی در کشورهای عضو این جنبش از مهمترین رویکرد ها و اهداف کشورهای غیر متعهد است.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان، پیوستن ایران به جنبش غیرمتهدها را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: زمان تشکیل این جنبش ایران از نوکر بی چون و چرای آمریکا محسوب می شد و عضویت نظام اسلامی در این جنبش به زمان پیروزی انقلاب اسلامی بر می گردد.

حجت الاسلام خاتمی  با بیان اینکه عضویت 118 کشور در جنبش عدم تعهد باعث افزایش میزان تاثیرگذاری این کشورها شده است افزود: کشورهای عضو جنبش غیرمتعهدهااز حامی بزرگ حقوق مسلم ایران در دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته ای هستند.

وی با تاکید بر اینکه علیرغم تمامی تلاش های دشمنان، این اجلاس با حضور 118 کشور، 30 سازمان بین المللی و سران و روسای 60 کشور در تهران برگزار می شود افزود: برگزاری این جنبش در تهران می تواند روحیه مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار را درکشورهای اسلامی و مسلمانان افزایش دهد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان در ادامه  ایران را بزرگترین قربانی تروریسم در جهان عنوان کرد و گفت:  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در طی 33 سال عمر خود صدمات و آسیب های زیادی از ناحیه گروههای ترویستی دیده است.

حجت  الاسلام علی خاتمی با اشاره به فرا رسیدن هفته دولت و شهادت  شهید رجایی و شهدای دولت افزود: امروز تمامی دولتمردان ایران اسلامی با تبعیت از رهنمودهای های رهبر فرزانه انقلاب با اتحاد و همدلی برای پیشبرد اهداف کمی و کیفی انقلاب و نظام تلاش می کنند.

وی آمریکا و رژیم صهیونیستی و دستگاههای جاسوسی غربی را  بزرگترین حامی و مدافع منافقان و گروهک های تروریستی عنوان کرد و گفت: امروز این دولت جنایتکار، با تبلیغات مسموم خود در تلاش برای تروریست نشان دادن نظام اسلامی است، این در حالی است که جهانیان متوجه شده اند که ایران یکی از بزرگترین قربانیان ترور و تروریست در جهان محسوب می شود.

حجت الاسلام خاتمی با بیان تاکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علی رغم همه تهدیدها و ترور دولتمردان و مسئولین و مردم بی گناه توسط منافقین در مسیر اعتلاء و تنوسعه گام برمی دارد  ادامه داد: طی 33 سال گذشته بیش از 17 هزار نفر تابه امروز توسط گروهک های مختلف تروریستی و منافقان در نظام اسلامی به شهادت رسیده اند.

کد خبر 1679231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha