به گزارش خبرنگار مهر، سعادتمند داوودی شامگاه جمعه در بهره برداری از طرح های هفته دولت با بیان اینکه پروژه مزبور در آبان ماه سال جاری برگزار خواهد شد، اظهار داشت: این شهرستان بستر مناسبی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی است.
وی عنوان کرد: سرمایه گذاری را باید پیش شرط تولید و به عبارت صحیح تر شرط لازم آن دانست چرا که سرمایه نیروی محرکه و موتور رشد و توسعه اقتصادیست.
فرماندار انزلی گفت: سرمایه می تواند بخش تولید را تحرک ببخشد و با افزایش تولید، موجب رشد تجارت، بهبود سطح زندگی مردم، رشد و توسعه اقتصادی شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه 114 پروژه با اعتباری افزون بر 14 میلیارد و 327 میلیون تومان طی هفته دولت در این شهرستان به بهره برداری می رسد، افزود: افتتاح 300 واحد مسکن مهر، کارخانه کارتون سازی، تقویت زیر ساختی برق، عمران شهری، آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی و غیره از عمده ترین این پروژه هاست.
داوودی با بیان اینکه امسال تمامی مناطق روستایی انزلی از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره مند خواهند شد، اظهار داشت: تامین خدمات زیرساختی در روستاها و مناطق محروم ضرورتی اجتناب ناپذیراست.
وی همچنین به مقوله بیکاری اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به توانمندیهای که در شهرستان انزلی وجود دارد باید نسبت به جذب و جلب سرمایه گذاری با هدف کاهش نرخ بیکاری متمرکز شد.
نظر شما