به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در آیین گشایش این کارگاه آموزشی گفت: کارگاه آموزشی پنج روزه تنوع زیستی و قانونمداری شکار با هدف آشنایی بیشتر شکارچیان، محیط بانان و صیادان با اهمیت حفاظت محیط زیست، قوانین و مقررات مربوط به شکار و جرایم این حوزه و معرفی ظرفیت زیستگاهی و تنوع زیستی استان مرکزی برگزار شده است.
امیر انصاری افزود: در این کارگاه آموزشی 200 شکارچی به صورت تئوری با سرفصل های تدوین شده آشنا می شوند.
استان مرکزی از نظر تنوع زیستی در رتبه سوم کشور
وی ادامه داد: استان مرکزی از نظر تنوع زیستی در رتبه سوم کشور قرار دارد و تاکنون 53 گونه پستاندار، 205 گونه پرنده، 54 گونه خزنده، 19 گونه ماهی، چهار گونه دوزیست و یک هزار و 336 گونه گیاهی در این منطقه شناسایی و به رسیده است.
وی با بیان این که تنوع زیستی گیاهی و جانوری 12 و 25 درصد مساحت استان استان در قالب 11 منطقه تحت حفاظت را شامل می شود افزود: استان مرکزی با حدود یک و هشت دهم درصد از کل مساحت کشور 27 درصد پستانداران، 40 درصد گونه پرندگان و 14 درصد گونه های گیاهی کشور را دارا است.
حیات وحش و زیستگاه های طبیعی از آن نسل امروز و فردا است
مدیرکل حاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: حیات وحش و زیستگاه های طبیعی از آن نسل امروز و فردا است و شکارچیان متعهد و مردم طبیعت دوست باید در صورت مشاهده هرگونه شکار و صید غیرمجاز مراتب را به حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.
انصاری خطاب به شکارچیان گفت: شکارچیان باید دوستدار طبیعت و آشنا به مسایل محیط زیست و تنوع زیستی باشند در این صورت است که می توانند با شناخت تهدیدات و تنگناهای عرصه طبیعی و حیات وحش از هرگونه گزند به تنوع زیستی جلوگیری کنند.
نظر شما