پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۰۰

اجاره داروخانه ها در بیمارستانهای دولتی/ بیمه ها زیر بار پرداخت جریمه نمی روند

اجاره داروخانه ها در بیمارستانهای دولتی/ بیمه ها زیر بار پرداخت جریمه نمی روند

دبیر انجمن داروسازان تهران از اجاره داروخانه ها در بیمارستانهای دولتی خبر داد و گفت: این کار از نظر قانونی ممنوع است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر جلیل سعیدلو روز شنبه در نشست خبری که به مناسبت پنجم شهریور (روز داروساز) در محل انجمن داروسازان ایران برگزار شد، گفت: 40 تا 45 درصد سفره دارویی توسط دولت اداره می شود و بخش خصوصی به رغم گستردگی که دارد، سهم کمتری در پرداختها دارد.

وی با انتقاد از توزیع داروهای بنیادی و خاص در داروخانه های دولتی، اظهارداشت: توزیع چنین داروهایی در داروخانه های خصوصی کمتر صورت می گیرد و این مسئله آسیب جدی به اقتصاد داروخانه های خصوصی وارد می کند.

سعیدلو با اعلام اینکه چرخه اقتصادی داروخانه ها در کشور کند است، افزود: داروخانه ها مجبورند به علت نوسانات اقتصادی که در بازار وجود دارد، پیش بینی 100 روزه برای تامین داروهای خود داشته باشند که در هیچ کجای دنیا چنین چیزی مرسوم نیست.

وی با تاکید بر اینکه پرداختها در داروخانه ها حساب شده است، از نحوه دریافت مطالبات داروخانه ها انتقاد کرد و گفت: متاسفانه دریافتی ها از کنترل داروخانه ها خارج است.

دبیر انجمن داروسازان تهران با بیان اینکه هیچ تضمینی برای بازگشت سرمایه داروخانه داران وجود ندارد، اظهارداشت: این در حالی است که پرداختها باید زمانبندی‌ شده صورت پذیرد اما برای بازپرداخت آن مهلت معینی وجود ندارد. به همین خاطر گاهی اوقات برخی داروسازان ناچار می‌شوند اقدام به دریافت وامهای بانکی نمایند که سود آن از حاشیه سود دارویی در داروخانه‌ها بالاتر است.

وی ضمن اشاره به اینکه امروز اقتصاد داروخانه بیمار است، گفت: سود داروهای ایرانی از 21 درصد به 16.7 درصد رسیده است که علت آن، حمایت از تولید داخل بوده است.
 
دبیر انجمن داروسازان تهران همچنین با انتقاد از عملکرد ضعیف سازمانهای بیمه‌گر، افزود: در قانون بودجه سال 91، قرار بر این شده است که بیمه‌ ها در صورت دیرکرد پرداخت مطالبات داروخانه ها، 15 درصد جریمه بپردازند اما به هیچ وجه زیر بار آن نمی‌روند.
 
وی با بیان اینکه با عدم پرداخت مطالبات از سوی سازمانهای بیمه‌گر، بسیاری از داروخانه‌ها از نظر اقتصادی کارا نیستند، اظهار کرد: در حال حاضر 70 درصد داروخانه‌های تهران از نظر اقتصادی توجیهی ندارند.
 
سعیدلو در ادامه از اجاره داروخانه‌ها به دنبال مشکلات اقتصادی خبر داد و افزود: متاسفانه با وجود اینکه اجاره داروخانه‌ها از نظر قانونی ممنوع است اما داروخانه‌های بیمارستانهای دولتی را به راحتی اجاره می‌دهند.
 
دبیر انجمن داروسازان تهران با بیان اینکه دارو در کشور ایران جزو کالاهای ارزان قیمت است، گفت: این از افتخارات صنعت داروسازی ماست که دارو در ایران 10 برابر ارزانتر از کشورهای دیگر عرضه می‌شود.
کد خبر 1680212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha