پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۲۳

کشاورز مقدم:

صادرکنندگان کشمش قزوین به صورت کنسرسیوم درروسیه حاضر میشوند

صادرکنندگان کشمش قزوین به صورت کنسرسیوم درروسیه حاضر میشوند

قزوین- خبرگزاری مهر: نائب رئیس اول اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قزوین گفت: به منظور حضور موفق در بازارهای روسیه با تشکیل کنسرسیوم صادرکنندگان کشمش در سفر هیئت اعزامی به مسکو موافقت شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، در سفر هیئت تجاری استان قزوین به روسیه با پیشنهاد سفیر اران در روسیه زمینه حضور گروهی و متمرکز صادرکنندگان کشمش در این کشور فراهم شد.

مجید کشاورز مقدم در حاشیه دیدار هیئت تجاری استان قزوین با سفیر ایران در روسیه در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص اظهارداشت: در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه نکات بسیار ارزشمندی از سوی سفیر کشورمان مطرح شد که توجه به آنها می تواند به موفقیت تجار استان منجر شود.

   

وی افزود: تجارت فردی در برخی موارد به دلیل حضور رقیبان جدی در روسیه ریسک بالایی دارد که به پیشنهاد سفیر ایران مقرر شد در صورت تشکیل شرکتهای قوی صادراتی و یا حضور گروهی تجار برای مبادلات تجاری، حمایتهای بیشتری برای عقد قرارداد با تجار خوش نام و قدرتمند روسی برای صادرات و واردات کالا انجام شود.

کشاورز مقدم یادآورشد: در این جلسه با تشکیل کنسرسیومی مرکب از چند تولیدکننده و صادرکننده شاخص استان موافقت شد که دو نفر از صادرکنندگان کشمش به عنوان نماینده این کنسرسیوم برای پیگیری امور انتخاب شدند.

این فعال اقتصادی یادآورشد: ذبیح الله طاهرخانی و مجید رحمانی به عنوان نمایندگان این کنسرسیوم موظف شدند تا برای تشکیل شرکتی در روسیه، ایجاد و یا اجاره انبار برای نگهداری محصول کشمش و میوه و خشکبار و پیگیری امور مربوط به صادرات با جدیت و تمرکز بیشتری اقدام کنند.

کشاورز مقدم یادآورشد: این اقدام می تواند ضمن جلوگیری از پراکندگی فعالیتها با برخورداری از حمایتهای سفارت ایران در روسیه و نیز استانداری قزوین به صادرات محصول در کمترین زمان با هزینه کمتری منجر شود.

وی گفت: تشکیل این کنسرسیوم با موافقت رسمی مسئولان استان قزوین مجید نادری معاون برنامه ریزی استانداری، محسن مبارکی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مجید برزگر معاون توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت و سید محمود سجادی سفیر ایران در روسیه و نیما بصیری نماینده اتاق بازرگانی قزوین فعالیت خود را آغاز کرد.

    

کشاورز مقدم اظهارامیدواری کرد با حرکت گروهی در زمینه صادرات در روسیه بتوان بازار مناسبی برای عرضه محصولات کشاورزی قزوین در این کشور فراهم کرد.

کد خبر 1680223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha