پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۳۵

به مناسبت هفته دولت/

بیش از 220 پروژه در روستاهای استان سمنان افتتاح می شود

بیش از 220 پروژه در روستاهای استان سمنان افتتاح می شود

سمنان-خبرگزاری مهر: مدیر کل امور روستایی استانداری سمنان از افتتاح 226 پروژه عمرانی اقتصادی در روستاهای این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگارمهر، کمال طاهریان صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل استانداری سمنان با بیان اینکه همزمان با هفته دولت 226 پروژه عمرانی در روستاهای این استان افتتاح می شوند، گفت: این پروژه ها با اعتبار 192 میلیارد ریال در مناطق روستایی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

طاهریان با اشاره به اینکه، از این تعداد 120 پروژه در بخش جهاد کشاورزی، 16 پروژه راه و ترابری، 16 طرح گازرسانی، 22 پروژه بنیاد مسکن و 33 پروژه مرتبط با دهیاری های این استان اجرا و آماده افتتاح شده است اظهار داشت: امور زیربنایی، تولیدی، خدماتی و فرهنگی از بخش های مهم این پروژه ها است.

مدیر کل امور روستایی استانداری سمنان تصریح کرد: از این تعداد 66 پروژه در شهرستان شاهرود، 60 پروژه در دامغان، 38 پروژه در سمنان، 19 پروژه در مهدیشهر، 10 پروژه در شهرستان میامی و یک پروژه در شهرستان آرادان اجرا شده است.

وی با بیان اینکه هفته دولت، فرصت مغتنمی است تا مردم با نتایج تلاش‏ های بخشی از مجموعه نظام اسلامی بیشتر آشنا شوند افزود: توجه به روستاها و مناطق محروم از ویژگی های مهم دولت نهم و دهم می باشد.

طاهریان با اشاره به تخصیص بیش از 27 درصد اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای استان سمنان به روستاها ابراز امیدواری کرد: این مهم زمینه رشد وتعالی بیش از پیش مناطق روستایی را در استان سمنان فراهم می سازد.

مدیر کل امور روستایی استانداری سمنان ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، افزود: هدف از نامگذاری ایام شهادت این دو شهید بزرگوار با عنوان هفته دولت، فراهم کردن فرصت و زمینه ای برای تجدید پیمان با آرمان های والای انقلاب در راستای خدمت صادقانه به مردم و همچنین ارائه خدمات و دستاوردهای نظام به مردم است.

طاهریان همچنین در پایان ضمن گرامیداشت مقام شهیدان دولت، افزود: شهید رجایی و شهید باهنر به واقع الگوی کامل خدمت رسانی به مردم هستند چرا که آنها جان خویش را نیز در راستای خدمت به مردم و کشور نثار کردند.

کد خبر 1680812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha