بهرام ایلخاص زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این اجلاس یکی از بزرگترین رخدادهای سیاسی پس از انقلاب به شمار می رود که در کشور اتفاق افتاده است.
فرماندار آبادان تصریح کرد: به رغم جوسازیهایی که در سیاست بین المللی علیه ایران صورت گرفت، خوشبختانه استقبال خوبی از سوی رده های مختلف سیاسی 130 کشور جهان از شانزدهمین اجلاس سران غیرمتعهدها در ایران انجام شد.
وی با موفق خواندن برپایی اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران یادآور شد: بر اساس اطلاعات واصله در خصوص تهیه قطعنامه پایانی این نشست به حمد خدا توافقات بسیارخوبی صورت گرفته است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان با اشاره به آخرین مصاحبه رئیس کوبایی گروه کارشناسان که این اجلاس را یکی از موارد استثنایی در میان 16 اجلاس برگزارشده یاد کرد گفت: براساس گفته وی این اجلاس یکی از هماهنگترین و تخصصی ترین نشستهایی بود که در آن موارد بسیار خوبی به صورت اجماع مورد توافق قرار گرفته است.
ایلخاص زاده از این مسئله به عنوان یک برگ برنده و بسیار خوب برای کشورمان نام برد.
نظر شما