رضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وظیفه اصلی پارک های علم و فناوری ارتباط میان مخترعین، مبتکران و صاحبان صنایع مختلف با دولت و مسئولین است.
وی افزود: البته قضیه به اینجا ختم نمی شود و این افراد توسط این مرکز علمی مورد حمایت کامل قرار می گیرند.
قائم مقام پارک علم و فناوری کرمانشاه ادامه داد: پارک های علم و فناوری در ایران حدود 11 سال پیش در شهرهای تهران و اصفهان کار خود را شروع کردند ودر کرمانشاه سال 1386 پارک علم و فناوری افتتاح شد.
رحیمی گفت: هر کس که ایده سازنده و علمی را مطرح کند و آن را به تایید پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی برساند،می تواند شرکت دانش بنیانی را به نام خود تاسیس کند.
وی در تعریف شرکت های دانش بنیان افزود: هر شخص یا گروهی با تولید محصول، کالا و خدماتی که بر اساس آخرین متد علمی جهان باشد می تواند در راه احداث یک شرکت دانش بنیان گام بردارد.
رضا رحیمی پارک های علم و فناوری و تاسیس شرکت های دانش بنیان را موتور محرک جامعه ای معرفی کرد که خواهان پیشرفت است.
وی در ادامه با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با جمع کثیری از اساتید پارک های علم و فناوری و جهاد دانشگاهی کشور، از احداث بیست هزار شرکت دانش بنیان در پایان برنامه پنجم توسعه و پنجاه هزار شرکت در افق سال 1404 خبر داد.
رحیمی افزود: مقام معظم رهبری با تشریح وظایف پارک های علم و فناوری خواستار تسریع در احداث شرکت های دانش بنیان شدند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: تولیدات موسسه رویان از جمله تولید سلول های بنیادین وپیشرفت های هسته ای ایران از مصادیق تولید علم و توسعه دانش درسطح کشور است.
وی دستیابی به شرکت های دانش بنیان را از راه پارک علم وفناوری مقدور دانست و گفت: همه اساتید و دانشجویان در پارک های علم و فناوری،جهاد دانشگاهی و سایر دانشگاه ها باید تلاش کنند تا به تاسیس هرچه بیشتر این گونه شرکت ها برسیم.
رحیمی گفت : وزارت جهاد کشاورزی،صنعت معدن تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی وسایر ارگان ها در زمینه مربوط به خود از تاسیس شرکت های دانش بنیان حمایت می کنند اما تاسیس این شرکتها از کانال پارک علم و فناوری راحت تر و سریع تر از سایر ارگان های مربوطه است.
رضا رحیمی افزود: در استان کرمانشاه در حوزه کشاورزی، خدمات رفاهی و صنعت چندین شرکت دانش بنیان به ثبت رسیده است.
رحیمی در پایان گفت: استان کرمانشاه در سال های آینده سهم خوبی در تاسیس شرکت های دانش بنیان درسطح کشور خواهد داشت.

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: قائم مقام پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: پارک های علم و فنآوری و تاسیس شرکت های دانش بنیان موتور محرک جامعه ای هستند که خواهان پیشرفت باشد.
کد خبر 1682688
نظر شما