حمیدرضاعزیزی درگفتگو با خبرنگارمهر گفت: توانمندی قابل توجه پزشکان ایرانی ستودنی است واز قابلیت این پزشکان باید بهره گرفت.
وی افزود: به روزبودن علم پزشکان وتوانایی که در طب دارند وبا بالابردن امکانات بیشتر می توان در خاورمیانه وآسیا بیماران را مداوا کنیم.
وی با اشاره به غیرقابل رقابتی بودن توان متخصصان ایرانی، تصریح کرد: در بخش درمان در کل آسیا وبیماران منطقه کشورهای همسایه برای درمان خود به ایران مراجعه کنند ودر جهت شکوفایی توریست درمانی توجه ویژه ای شود.
عزیزی ایجاد زیرساختهای لازم در کشور را ضروری بیان کرد و گفت: وجود به روز بودن علم پزشکی در پزشکان ایرانی یک امتیاز است و با ایجاد تجهیزات پزشکی می توان به قطب توریست درمانی درمنطقه خاورمیانه تبدیل شویم.
عزیزی با اشاره به قدمت علم پزشکی ایران، گفت: ایرانیان از دیر باز در طب پزشکانی سابقه داشته اند وابوعلی سینا ومحمد رازی که با کشف الکل علم طب را متحول کرد گواه بر همین سخن است وهمچنان پزشکان ایرانی با عشق بیماران صعب العلاج را درمان کرده اند.
نماینده مردم فارسان، اردل وکیار در مجلس شورای اسلامی، بر ظرفیتهای بالای کشور در حوزه درمان تأکید کرد و گفت: پزشکان ایرانی در طب وجراحی، دندانپزشکی وتمام شاخه های پزشکی از موقعیت و امتیازهای خوبی برخوردارند وباید به توریست درمانی توجه بیشتری شود.
عزیزی ادامه داد: برای توریست درمانی باید زیر ساختهای مناسبی داشته باشیم تا بتوانیم در منطقه توسعه وپیشرفت خوبی در علم طب داشته باشیم.
نظر شما