تقی سالک در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به رغم کمبود نیرو برای حفاظت و نگهداری از منابع طبیعی این امر زمان زیادی از ما سلب می کند.
وی ادامه داد: همین امر موجب شده است تا ماموران یگان حفاظت ما گله گله این قبیل دام ها را که اغلب سنگین هستند، از مرتع خارج کنند.
سالک با اعلام اینکه به رغم درخواستهای مکرر از مسئولان منابع طبیعی استان گیلان متاسفانه آنها در این رابطه هیچگونه اقدامی انجام نمی دهند افزود: شاید دلیل این باشد که فشار وارده بر مرتع این نقطه از استان بیشتر شود؛ این در حالی است که دام مازاد به شدت این منطقه را تهدید می کند و همین امر منابع طبیعی طارم را زیر فشار قرار داده است.
رئیس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با بیان اینکه این امر بیشتر در منطقه سیاه بلوط، دیزاب جمال آباد، ییلاقات هزار رود و باکلور طارم درقالب شبچر چشمگیر است، افزود: البته برخی از دامداران که پروانه چِرا دارند می توانند وارد حریم شوند اما دامداران فاقد چرا نباید وارد حریم شوند.
نظر شما