پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۰۵

سردار فضلی:

امسال چهارمیلیون نفر به اردوی راهیان نور اعزام شدند

امسال چهارمیلیون نفر به اردوی راهیان نور اعزام شدند

بوشهر - خبرگزاری مهر: جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امسال 4 میلیون نفر به اردوی راهیان نور اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی فضلی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست قرارگاه استانی راهیان نور دریایی در بوشهر اظهار داشت: اردوهای راهیان نور نقش بسیار مهمی در مقابله با جنگ نرم دشمنان دارند و برای مقابله با آن باید همه همت کنیم و از همه امکانات موجود بهره ببریم.

وی خواستار تلاش مسئولان برای توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد ظرفیت‌های مناسب برای استقرار پنج هزار زائر اردوهای راهیان نور در بوشهر و هرمزگان شد و اضافه کرد: استقبال بسیار خوبی از اردوهای راهیان نور دریایی در استان بوشهر صورت گرفته است.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین به تاثیر زلالی نام و یاد شهدا در ترغیب مردم به حضور در اردوهای راهیان نور اشاره کرد و ادامه داد: مردم هم که به دنبال معرفت و دلاوری شهدا و جانبازان هستند از این اردوها استقبال چشمگیری داشتند.

وی به هزینه 400 میلیارد تومانی برای برگزاری اردوهای راهیان نور در کشور طی یک سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: شاهد استقبال بسیار خوب و چشمگیری از اردوهای راهیان نور هستیم به گونه‌ای که از از اعزام 400 هزار نفر در سال 87 به چهار میلیون نفر در سال جاری رسیده‌ایم.

سردار فضلی به میزان اعزام دانش آموزان و دانشجویان به این اردوها اشاره کرد و افزود: در قالب اردوهای راهیان نور 200 هزار دانشجو، 900 هزار دانش آموز و صدها هزار نفر متخصص رشته‌های مختلف طی سال گذشته  به مناطق عملیاتی اعزام کردیم.

وی از اجرای 420 رزم شبانه در پنج اردوگاه مختلف اردوهای راهیان نور خبر داد و خاطرنشان ساخت: بر اساس آمار موجود در آخرین دوره اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی، 88 جمعیت اعزامی برای نخستین بار به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین ابراز امیدواری کرد که 30 هزار نفر طی سال جاری به اردوهای راهیان نور دریایی اعزام شوند.

کد خبر 1683223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha