به گزارش خبرنگار مهر، وحید کیانی شامگاه سه شنبه در بازدید از محل سامانه سامد و رسیدگی به درخواستهای مردمی در محل استانداری خوزستان با تقدیر از تلاش های صورت گرفته برای حل و مرتفع شدن مشکلات مردمی از طریق ارائه درخواستهای خود و ارسال آنها به دستگاه ها و مکان های مختلف عنوان کرد: راه اندازی این سامانه و همچنین خط تلفن 111 یکی از ابتکارات عالی دولت برای گسترش ارتباط با مردم بود.
در همین راستا علی جمالپور مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات استانداری خوزستان به ارائه گزارش کاملی از روند فعالیتهای صورت گرفته در مجموعه سامد پرداخت.
جمالپور عنوان کرد: مرکز ارتباطات مردمی براساس الزامات قانونی حاکم بر نظام ارتباطات و حکومت در راستای تحقق اصول 90، 162، 173و 174 قانون اساسی جمهوری اسلامی و ماده 142 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، نظامنامه مدیریت پاسخگویی به شکایات و... به مثابه رسانه ای کارآمد در برقراری ارتباط بین مردم و دولت، نقش محوری و موثری ایفا میکند.
وی تصریح کرد: مرکز ارتباطات مردمی به عنوان عالی ترین مرجع نظارت بر ارتباطات مردمی با مدیریت ایده ها، نظرها، طرحها، شکایتها، درخواستها، انتقادها و ابراز احساسات می کوشد تا با برقراری ارتباطات پویا بین مردم و دولت و افزایش سطح دسترسی مردم به مسئولان و کارگزاران با رویکرد حل مشکل و مشارکت در برنامه ریزی و نظارت، زمینه مشارکت همگانی و تحقق کابینه 70 میلیونی را عملی سازد.
نظر شما