پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۵۳

حجت الاسلام ترابی:

برگزاری اجلاس عدم تعهد شکستی دیگر برای استکبار جهانی است

برگزاری اجلاس عدم تعهد شکستی دیگر برای استکبار جهانی است

دامغان-خبرگزاری مهر: امام جمعه دامغان گفت: برگزاری شانزدهمین اجلاس جنبش عدم تعهد در ایران شکستی دیگر برای استکبار جهانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود ترابی صبح پنج شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان دامغان در تالار اجتماعات منوچهری دامغانی این شهرستان، گفت: حضور 120 کشور در شانزدهمین اجلاس جنبش عدم تعهد به میزبانی ایران اسلامی باعث عزت و سربلندی ملت و کشور ایران است.

وی اظهار داشت: در شرایط محاصره اقتصادی که ایران از سوی دشمنان در راس آن آمریکا قرار دارد حضور و گردهمایی 120 کشور در ایران یک افتخار بس بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران به حساب می آید.

ترابی خاطر نشان کرد: امیدواریم این نشست مایه برکات و نتایج خوبی برای جمهوری اسلامی ایران باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شاهرود ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان دولت رجائی و باهنر اظهار داشت: شهیدان رجائی و باهنر امروز باید الگوی خوبی برای مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی باشند.

وی تصریح کرد: بهترین معرف برای مدیران دستگاه های اجرایی عملکرد آنان است.

ترابی افزود: مدیران و کارمندان دستگاه های اجرایی باید با ارباب رجوع برخوردی مسالمت آمیز داشته و رضایت ارباب رجوع را با رفتار و برخورد خوب جلب کنند.

امام جمعه دامغان در پایان اظهار داشت: دولت های نهم و دهم توانستند تاکنون خدمات خوبی به مردم ارائه دهند ولی این ارائه خدمات کافی نبوده و باید بیشترین از این خود را وقف خدمت به مردم کنند.

کد خبر 1684653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha