حجت السلام علی باقری درگفتگو با خبرنگارمهر، افزود: این فرهنگسرا ریشه کنی بیسوادی را در دستور کار اصلی خود قرار داده و در این راستا کلاسهای متدد قرآنی را در همه مقاطع برگزار می کند .
وی اظهار داشت: در طول 33 سال پس از انقلاب اسلامی، حمایت دولت از مجموعههای فرهنگی فعال در حوزه قرآن و عترت بسیار مطلوب بوده و اختصاص بودجههای قرآن نیز مهمترین بخش حمایتهای دولت نهم و دهم از این حوزه بوده است.
رئیس فرهنگسرای قرآن و عترت استان زنجان با اشاره به اینکه فعالیتهای قرآنی در حوزه کودک و نوجوان مطلوب نیست و سنین کودکی و نوجوانی، دورههای حساس تربیتی بهشمار میروند و هر چه پایهگذاری در زمینه تربیت دینی در این سنین بیشتر صورت گیرد، این آموزهها به مرور در ذهن افراد تثبیت شده و تا آخر عمر ادامه خواهد داشت.
باقری گفت: مهمترین رویکرد تربیتی در جامعه و خانواده، استفاده از آموزههای حوزه قرآن و عترت بوده و بخش اساسی فعالیتهای فرهنگسرای قرآن و عترت زنجان نیز بخش کودک و نوجوان با عنوان "ریحانه بهشتی" است.
وی افزود: اجرای برنامهها به صورت نمادین در سطح شهرستان زنجان و از طریق فرهنگسرای قرآن و عترت، این امکان را در اختیار مسئولان قرار میدهد که از فرهنگسرا به عنوان ستاد اجرای برنامههای قرآنی بهره برده و این فعالیتها را به صورت وسیعتر در سطح استان و کشور پیاده کنند.
نظر شما