دکتر جواد خرم در گفتگوبا خبرنگار مهر افزود: نیروی انسانی در امداد و نجات جمعیت هلال احمر باید جوان ، با انگیزه و تحصیل کرده و تازه نفس مرتبط با این حوزه باشد.
وی اظهارداشت: درحال حاضر در حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر زنجان نیروهای دارای سابقه 20 سال و به بالا خدمت می کنند.
معاون امداد ونجات استان زنجان گفت: در زمان حاضر 14 نیروی اداری و عملیاتی به صورت رسمی در حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان فعالیت می کند.
خرم تاکید کرد: با بهره برداری از پایگاه پشتیبانی شمالغرب که در لاین جنوبی کیلومتر16 اتوبان زنجان- قزوین درحال ساخت
است این پایگاه می تواند به شهرهای معین خدمات ارائه بدهد.
وی گفت: این پایگاه نزدیک به 16 هزار متر مربع فضا دارد و هزینه ساخت آن از محل اعتبارات مدیریت بحران استان زنجان تامین شده و دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
معاون امداد و نجات استان زنجان در ادامه یاد آور شد: امداد و نجات در سالهای اخیر در تجهیزات پیشرفت داشته است.
خرم به مرکز 147 ویدئو کنفرانس اشاره کرد و گفت: این مرکز سه پرسنل دارد و این به صورت سامانه اینترنتی است و در زمان وقوع حادثه سریع ترامداد رسامی را انجام می دهد.
وی گفت: آموزش باعث می شود فوت شدگان در حوادث 68 درصدکاهش پیدا کند.
وی ، افزود:این مرکز 6 ساعت کارها را زدوتر انجام می دهد.
معاون امداد و نجات استان زنجان، سامان دهی نیروهای امدادی، راه اندازی اتاق اضطراری ، راه اندازی اتاق های با تجهیزات امدادی ، ارتقای محوطه سازی انبارهای امدادی، تعامل با واحدهای متلف و آموزش کلیه کارکنان و کارکانان دستگاههای اجرایی از برنامه های امسال این حوزه است.
خرم ادامه داد: به منظور امدادرسانی به زلزله زدگان آذربایجان شرقی بیش از 150 امدادگر و پرسنل و بالای 25 دستگاه خودرو "کمک دار ، سبک ، نیمه سنگین ، سنگین و آمبولانس" از 21 تا 28 مردادماه سال جاری در مناطق زلزله زده تبریز مستقر شدند و این نیروها هر روز عوض می شوند.
وی افزود: در این راستا برای کمک به زلزله زدگان 500 تخته چادر، پنج هزار پتو فرستاده شد.
نظر شما