اين نويسنده و منتقد ادبيات داستاني در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان مطلب فوق افزود : يك سال تمام ، ناشر در ايران كار جدي مي كند و مولف نيز با اما و اگرهاي مراكز نشر روزگار مي گذراند ، تنها با اين دلخوشي كه به موقع و در فضايي عمومي مانند نمايشگاه بين الملي كتاب تهران ، كتابش عرضه شود ، اما هنوز اين نمايشگاه جاي شناخته شده اي ندارد و " كتاب " به مستاجر خانه به دوش سرزمين ما شبيه است كه همه ساله مي بايست رضايت صاحبخانه را جلب كند و مشكلاتي را تحمل نمايد .
بهروز توكلي : چرا نبايد ناشر و مولف در فضايي نامحدود و مطلوب ، آثار خود را عرضه كنند ؟ آيا قدر و قيمت كتاب از ساير كالاهايي كه در طول سال در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران برگزار مي شود و اتفاقا ترافيك بيشتري را نيز به وجود مي آورد ، كمتر است ؟ |
اين نويسنده در بخش ديگري صحبت هاي خود ياد آور شد : در كشوري كه فرهنگ ، اصلي پذيرفته شده است ، ديگر نبايد براي برگزاري سالانه ي يك نمايشگاه ، اين همه حرف و حديث و مشكل مطرح شود ، كمبود فضا و محدوديت غرفه و ... مي تواند باعث دلسردي ناشران فعال و پركار شود و ناشران ضعيف هم با مشاهده ي اين وضعيت هيچ موقع به طور جدي به ميدان نيايند ، چرا نبايد ناشر و مولف در فضايي نامحدود و مطلوب ، آثار خود را عرضه كنند ؟ آيا قدر و قيمت كتاب از ساير كالاهايي كه در طول سال در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران برگزار مي شود و اتفاقا ترافيك بيشتري را نيز به وجود مي آورد ، كمتر است ؟ نبايد ناشرو نويسنده از اين كه به جاي گل و پوشاك و ماشين آلات صنعتي و گوشي موبايل و ... به سراغ كتاب و فرهنگ رفته اند ، غصه بخورند .
نظر شما