پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۰۰

کارگر خبر داد:

مهارت آموزی 6 هزار کارآموز در آموزشگاه های فنی آزاد استان یزد

مهارت آموزی 6 هزار کارآموز در آموزشگاه های فنی آزاد استان یزد

یزد - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان یزد از مهارت آموزی 6 هزار کارآموز یزدی در آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: میزان رشد اجرای مهارت آموزی در این بخش نسبت به تعهد در نظر گرفته شده 152 درصد بوده و در بیش از 110 حرفه صورت گرفته است.


حبیب الله کارگر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزش های فنی و حرفه ای با هدف ارتقاء دانش افراد و ایجاد مهارت های لازم و به فعلیت رساندن استعداد های نهفته در جوانان اجرا می شود.

وی افزود: آموزش‌های مهارتی مهارت آموختگان را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار در مشاغل گوناگون تا سطوح مشخص آماده کرده و توانایی آنان را برای انجام کار و فعالیت در حرف مختلف افزایش می دهد.

وی عنوان کرد: مهارت آموختگان در 916 دوره شامل 745 دوره در بخش خدماتی، 162 دوره در بخش صنعت و 9 دوره در بخش کشاورزی شرکت داشته اند که به طور مجموع یک میلیون 181 هزار نفر – ساعت آموزش مهارت ارائه شده است.

وی ادامه داد: این آموزش‌ها توسط 211 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد و 288 مربی به مهارت آموزان ارائه شده است ضمن اینکه آموزش 44 نفر از مدیران، برگزاری دوره های تخصصی و عمومی برای 150 نفر از مربیان، انجام 405 بازرسی از آموزشگاه های آزاد کل استان در سال جاری را از جمله عملکرد این اداره کل در بخش آموزشگاه های آزاد محسوب می‌شود.

کد خبر 1684885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha