پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۶:۰۱

حیدریان:

19 سبک هنرهای رزمی در کشور فعال است

19 سبک هنرهای رزمی در کشور فعال است

گرگان - خبرگزاری مهر: سرپرست فدراسیون هنرهای رزمی و کونگ فو کشور گفت: در حال حاضر 16 سبک بصورت رسمی و سه سبک بصورت غیر رسمی زیر نظر این فدراسیون فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل حیدریان ظهر پنجشنبه در مجمع عمومی هیئت هنرهای رزمی و کونگ فو استان گلستان گفت: در ارزیابی استنانها فعالیت سبک های مختلف مورد توجه قرار می گیرد.

وی افزود: فدراسیون هنرهای رزمی و کونگ فو در سال 84 مستقل  و در پایان سال قبل تعطیل شد که در سال جاری با پتانسیل های جدید احیا شد.

حیدریان ادامه داد: در این مدت زمان ریادی را از دست دادیم و اصلا زمانی برای آزمون و خطا نداریم.

وی تاکید کرد: برنامه های کوتاه، میان و بلند مدت فدراسیون تدوین شده است که به دلیل زمان از دست رفته با هم به سمت عملی شدن پیش می روند.

سرپرست  فدراسیون هنرهای رزمی و کونگ فو اذعان داشت: اصلاح ساختار درون سازمانی نیز در این برنامه ها مورد توجه بود که آغاز شد.

وی با اشاره به احیا دوباره این فدراسیون گفت: فدراسیون در زمان احیا حدود 360 میلیون تومان بدهی داشت.

حیدریان تصریح کرد: اگر بناست برنامه خوبی تدوین شود باید اطلاعات کافی داشت، یکی از نکات مهم در فدراسیون بخش بین الملل است که تا کنون کمرنگ دیده شده است، و حضور در تورنمنت ها نیز از مهمترین برنامه هاست و استراتژی وزرتخانه مشخص است.

قربانعلی پاشا مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان نیز در این جلسه گفت: دلسوزی و تلاش اعضای هیئت هنرهای رزمی و کونگ فوی استان از برخی رشته های دیگر بیشتر است.

وی افزود: این جمع به فدراسیون قول می دهد تا آخر سال قهرمانان بیشتری را به تیم ملی روانه کند.

پاشا ادامه داد: برنامه ریزی های لازم برای تشکیل کلاسهای مربیگری و داوری این رشته باید انجام شود و همچنین اداره کل آمادگی دارد تا کلاسهای توجیهی را به صورت رایگان برای بانوان و آقایان برگزار کند.

سیدهاشم موسوی سرپرست هیئت هنرهای رزمی و کونگ فوی استان نیز گفت: از مهمترین برنامه های این هیئت در  سال 91بازدید از باشگاه و هیئت های شهرستانی در استان و برگزاری کلاسهای آموزش داوری و مربیگری است.

وی افزود: با تلاشهاو برنامه ریزی انجام شده می توانیم به راحتی جزو 5 هیئت برتر استان در سال آینده باشیم .

موسوی تصریح کرد: مهمترین دغدغه ما درهیئت استان ساماندهی یافتن فدراسیون هنرهای رزمی و کنگ فو است.

کد خبر 1684928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha