غلامحسين مراقبي در گفت و گو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" با بيان اين مطلب افزود : انتشارات دانشگاه تهران در نمايشگاه كتاب سال 84 بيش از 930 عنوان كتاب منتشر شده در اين انتشارات را به نمايش مي گذارد. ضمن اينكه انتشارات دانشگاه تهران كتاب هايي را كه در سال گذشته و فروردين و اوايل ارديبهشت ماه سال جاري به روز رسانده است را در معرض ديد علاقه مندان به خصوص دانشجويان قرار مي دهد.
وي تصريح كرد : با توجه به اينكه حجم كتاب هايي كه انتشارات دانشگاه تهران در نمايشگاه كتاب به نمايش مي گذارد بسيار بالاست، هر سال با كمبود فضا مواجه هستيم. هر سال قبل از آغاز نمايشگاه با توجه به اهميت نقش كتب دانشگاهي در نمايشگاه از مسئولان اجرايي اين نمايشگاه درخواست فضاي بيشتري مي كنيم اما با جواب مثبت آنها روبرو نمي شويم و همه ساله با درخواست انتشارات دانشگاه تهران مخالفت مي شود.
اين كارشناس انتشارات دانشگاه تهران يادآورشد : براي ارائه بيش از 930 كتاب فضايي بيش از 130 متر نياز است اما هر سال با مخالفت درخواست انتشارات دانشگاه تهران فضايي حدود 100 متر به اين انتشارات اختصاص داده مي شود كه اين فضا مشكلاتي را براي نمايش اصولي كتب دانشگاهي اين انتشارات ايجاد مي كند.
وي در پايان افزود : در مدت نمايشگاه كتاب، ويژه نامه ها و نشرياتي مختص نمايشگاه از سوي انتشارات دانشگاه تهران به چاپ خواهد رسيد.
نظر شما