پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ شهریور ۱۳۹۱، ۹:۱۲

جهانبخش:

دو هزار میلیارد تومان در برنامه‌ چهارم توسعه در بوشهر هزینه شد

دو هزار میلیارد تومان در برنامه‌ چهارم توسعه در بوشهر هزینه شد

بوشهر - خبرگزاری مهر: استاندار بوشهر گفت: دو هزار میلیارد تومان در برنامه‌ چهارم توسعه در بوشهر هزینه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین جهانبخش جمعه شب در جمع خبرنگاران به بیان برنامه‌های اجرا شده در هفته دولت پرداخت و اظهار داشت: 475 پروژه عمرانی طی هفته دولت امسال در استان بوشهر افتتاح شد که برای این پروژه‌ها 268 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

استاندار بوشهر به رشد 41 درصدی اعتبارات این پروژه‌ها و چهار درصدی تعداد آنها اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه‌ها شامل  230 مورد شهری و 245 مورد روستایی بوده است.

وی همچنین به پروژه‌هایی که عملیات اجرایی آنها در هفته دولت اغاز شده، اشاره کرد و بیان داشت: عملیات اجرایی 82 پروژه عمرانی طی هفته دولت امسال در استان بوشهر آغاز شد که دارای اعتباری برابر 79.8 میلیارد تومان است.

جهانبخش در ادامه به افزایش میزان رضایتمندی مردم از عملکرد دولت اشاره کرد و افزود: در سفر نخست دولت به استان بوشهر112 مصوبه با  500 میلیارد تومان به تصویب رسید که تاکنون 99 درصد پروژه‌ها اجرایی شده و 80 درصد آن نیز به بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به 205 مصوبه سفر دوم هیئت دولت به استان بوشهر، اعتبار این پروژه‌ها را یک‌هزار و 400 میلیارد تومان عنوان کرد و با اشاره به افتتاح نیمی از این پروژه‌ها، اضافه کرد: 277 پروژه نیز در سفر سوم هیئت دولت به استان با شش هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار به تصویب رسید که تاکنون  27 درصد اجرایی شده و  کمتر از 10 درصد آن نیز به بهره‌برداری رسیده است.

استاندار بوشهر در ادامه با اشاره به نامه رئیس مجلس به رئیس جمهور مبنی بر توقف پروژه‌های مصوب وزارت نفت در استان بوشهر گفت: به همراه نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم در مجلس خبرگان و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی پیگیر این موضوع هستیم.

نرخ بیکاری در استان بوشهر به 11 درصد رسید

جهانبخش در ادامه سخنان خود به کاهش بیش از دو درصدی نرخ بیکاری در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: در سال 89 نرخ بیکاری در استان بوشهر از 13.9 درصد بود که در حال حاضر این نرخ به 11.2 درصد  رسیده است که با توجه به  این میزان کاهش نرخ بیکاری، استان بوشهر رتبه دوازدهم نرخ بیکاری در کشور را داراست.

وی در ادامه به پروژه‌های مسکن مهر در استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: سهم استان بوشهر 33 هزار واحد مسکونی است که تا پایان سال جاری 32 هزار و 249 واحد مسکن مهر در استان بوشهر به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار بوشهر همچنین به رتبه چهارم استان بوشهر در بخش اعتبارات تملک دارایی در کل کشور اشاره کرد و عنوان داشت: تا سال 89 استان بوشهر در رتبه هفتم اعتبارات تملک دارایی قرار داشت که در حال حاضر در رتبه چهارم قرار دارد.

وی با اشاره به افزایش چشم‌گیر اعتبارات هزینه شده در استان بوشهر، خاطرنشان ساخت: در سه برنامه توسعه‌ای 430 میلیارد تومان اعتبار در استان بوشهر هزینه شد که اعتبار هزینه شده در برنامه چهارم توسعه دو هزار میلیارد تومان است.

جهانبخش همچنین به تصویب 900 پروژه مهر ماندگار در کشور با 170 هزار میلیارد تومان اعتبار اشاره کرد و بیان داشت: استان بوشهر دارای یک‌پنج از این پروژه‌ها است که  37 هزار و 900 ملیارد تومان اعتبار بدین منظور به پروژه‌های استان بوشهر اختصاص یافته است.

استاندار بوشهر دولت نهم و دهم را احیا کننده گفتمان امام و انقلاب توصیف کرد و اظهار داشت: رضایت رهبر معظم انقلاب، بالاترین افتخار دولت است و مفتخریم که رهبری در دیدار اخیر با کارگزاران نظام تاکید کردند که دولت توانسته است آرمان انقلاب بودن خود را حفظ کند.

وی با تقدیر از عملکرد مطلوب رسانه‌ها در انعکاس اخبار مربوط به فعالیت‌های صورت گرفته توسط دولت، اضافه کرد: رسانه‌ها تلاش بسیار زیادی برای انعکاس پروژه‌های هفته دولت داشتند.

کد خبر 1685708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha