فرامرز شاهین در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه 38 پایگاه اورژانس در استان وجود دارد، اظهار داشت: از این تعداد پایگاه 11 پایگاه شهری و 27 پایگاه جاده ای در این استان وجود دارد.
وی افزود: 183 نیروی متخصص در مرکزپایگاه های اورژانس مشغول به کار هستند.
تکنسینهای پایگاه های اورژانس راننده آمبولانس ها پایگاه ها هستند
شاهین با اشاره به اینکه تکنسین های پایگاه های اورژانس راننده آمبولانس ها پایگاه ها هستند، بیان داشت: در سطح کشور تنها این استان به این صورت است و این مورد از مزیت های اورژانس استان است.
وی با بیان اینکه تلفن 115 جوابگو حادثه دیدگان است، بیان داشت: از مردم خواهشمندیم در زمان تماس با 115 خونسردی خود را حفظ کرده و اطلاعات دقیق را در اختیار همکاران قرار دهند.
فرامرز شاهین عنوان کرد: شماره تلفن 2229710-0381 به صورت شبانه روزی جوابگو انتقادات و پیشنهادات مردم است.
فاصله پایگاه های اورژانس از یکدیگر در چهارمحال و بختیاری 25 کیلومتر است
وی با اشاره به اینکه فاصله پایگاه های استان از یکدیگر 25 کیلومتر است، بیان داشت: پایگاه های اورژانس استان در کمترین زمان در صحنه حضور پیدا می کنند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی استان چهار محال و بختیاری با اشاره به آغاز دور دوم سفر های تابستانی اذعان داشت: این استان با توجه به آب و هوای مناسب یکی از استان های شلوغ در بحث سفر بوده است در نتیجه مسافران باید در زمینه های از قبیل داشتن نقشه برای یافتن دقیق مسیر های گردشگری، استراحت کافی داشته، از داروی های آرامبخش در زمان رانندگی استفاده نکنند و به علایم راهنمایی و رانندگی توجه داشته باشند.
انجام 18 هزار ماموریت توسط پایگاه های اورژانس در چهارمحال و بختیاری
فرامز شاهین با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 18 هزار ماموریت توسط پایگاه های اورژانس در استان صورت گرفته، بیان داشت: از این 18 هزار ماموریت پنج هزار و 770 مورد تصادفات بوده که چهارهزار و 537 مورد به بیمارستان انتقال پیدا کرده است.
بیشترین ماموریت به پایگاه های اورژانس شهرکرد – لردگان اختصاص دارد/ تردد بالا در جاده لردگان
وی با اشاره به اینکه بیشترین ماموریت های پایگاه اورژنس مورد قلبی و تصادفات بوده است، بیان داشت: بیشترین ماموریت پایگاه های اورژانس شهرکرد – لردگان با توجه به شرایط جاده و تردد خودورها از این مسیر است.
نظر شما