حسین ابن قاسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از برگزاری آخرین دیدار خود در لیگ برتر در برابر پرسپولیس که به تساوی یک بر یک به پایان رسید، تمرینات فولاد پس از بازی مقابل پرسپولیس به مدت سه روز تعطیل شد.
ابن قاسم در خصوص علت برگزاری اردوی تدارکاتی فولاد در تهران نیز تصریح کرد: دلیل برگزاری اردو در تهران، هوای گرم این روزهای اهواز است و فولادیها در این مدت در هتل المپیک مستقر می شوند.
سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان در خصوص برنامه های این تیم در اردوی تهران نیز گفت: برگزاری دو دیدار تدارکاتی نیز در این اردو پیش بینی شده که یکی از آنها مقابل تیم سایپا البرز است و حریف دوم نیز به زودی مشخص می شود.
وی توضیح داد: فولادمردان ساعت 18 سه شنبه سیزدهم شهریور در کمپ اختصاصی باشگاه سایپا به مصاف نخستین حریف تدارکاتی خود می روند و سپس عصر جمعه نیز دومین دیدار خود در تهران را انجام خواهند داد.
ابن قاسم عنوان کرد: فولادیها سپس به اهواز باز می گردند و به تمرینات خود تا پیش از رویارویی با ذوب آهن اصفهان ادامه می دهند.
سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: دیدار فولاد در برابر ذوب آهن در حالی در اصفهان برگزار خواهد شد که فولادی ها خوشبختانه بازیکن محرومی برای این مسابقه ندارند.
ابن قاسم تصریح کرد: این در حالی است که چهار بازیکن دو اخطاره در فهرست بازیکنان فولاد وجود دارد و چنانچه این بازیکنان در این مسابقه کارت زرد بگیرند، دیدار هفته نهم در برابر ملوان انزلی را از دست خواهند داد.
دیدار تیمهای فولاد خوزستان و ذوب آهن اصفهان ، ساعت 18:30 شنبه بیست و پنجم شهریور در ورزشگاه فولادشهر برگزار می شود.
نظر شما