به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا سندگل اظهار داشت: این میزان صید با فعالیت 22 فروند قایق چوبی و فایبر گلاس به میزان 27 تن (هور – گیدر) به اوج خود رسیده است.
وی گفت: قایق های صیادی در حوالی 16 مایلی آب های بندر رمین در طی یک روز موفق به صید 27 تن ماهی تون شدند.
وی افزود: شروع خوب صید و میزان بالای آن در بندر صیادی رمین بی سابقه بوده و سبب خوشحالی صیادان شده است.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان بیان داشت: ماهی صید شده، صید شبانه و با کیفیت بالا بوده که با توجه به قیمت فروش صیاد به مبلغ هر کیلو شش هزارو 200 تومان در آمد قابل توجهی را در یک روز نصیب صیادان زحمت کش منطقه می کند.
وی همچنین از عزیمت شناورهای صیادی بندر کنارک به اقیانوس هند برای صید بیشتر آبزیان خبر داد و گفت: نخستین گروه از شناورهای مجهز به سیستم های برودتی برای صید بیشتر آبزیان، بندر کنارک را به مقصد اقیانوس هند ترک کردند.
وی افزود: این شناورها با هدف افزایش سهم صید صیادان کشور از آبهای آزاد و کاهش صید آبزیان خلیج فارس و دریای عمان به اقیانوس هند عزیمت کردند.
سندگل اظهار داشت: 420 شناور از نوع فایبر گلاس برای صید ماهیان تجاری از شهرستان کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان به اقیانوس هند و آبهای آزاد عزیمت کردند.
وی گفت: شناورهای اعزامی به آبهای آزاد مجوز صید دو ماهه دارند و در هر دوره حدود 40 تن ماهی تجاری صید می کنند.
وی با اشاره به اینکه 40 کشور دنیا از اقیانوس هند ماهی صید می کنند، افزود: صیادان شهرستان های کنارک و چابهار 40 درصد، ماهیان کشور را صید می کنند.
نظر شما