پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۹:۲۶

فخر موحدی:

نمایشگاه فروش پاییزه در گرگان برپا می شود

نمایشگاه فروش پاییزه در گرگان برپا می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گلستان گفت : در آستانه بازگشایی مدارس و فصل پاییز ، نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در گرگان برگزار می شود.

ناصر فخر موحدی  در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای تنظیم بازار داخلی، تعدیل قیمت کالاهای ضروری و حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در مقاطع زمانی خاص بویژه آغاز سال تحصیلی، نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا ، خدمات و فروش های فوق العاده در استان برگزار می شود.

فخر موحدی  تصریح کرد: کمک به تنظیم بازار ، تقویت جریان عرضه کالا و خدمات مصرفی ، عرضه مستقیم کالا توسط تولید کنندگان و توزیع کنندگان در فضای رقابتی به منظور افزایش قدرت انتخاب و خرید مصرف کنندگان و حمایت تولید کنندگان و ایجاد امکان دسترسی بهتر مردم به کالاهای مورد نیاز با قیمتی مناسب از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

وی افزود : در گرگان نمایشگاه  فروش پاییزه در مقطع زمانی  20 الی 30 شهریور در مکان نمایشگاه بین المللی گرگان  برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه این نمایشگاهها با استفاده از توان اجرایی مجامع امور صنفی ، صنوف تولیدی ، کارخانجات و شرکت های پخش با ارائه بهینه کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب حداقل 10 تا 15 درصد زیر قیمت بازار برپا می شود گفت : در این نمایشگاهها کیف و کفش ، مانتو مدارس ، دفترچه و لوازم التحریر ، مواد غذایی و مواد پروتئینی و غیره در اولویت عرضه قرار دارند.
کد خبر 1686552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha