به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات قهرمانی دانش آموزان پسر سراسر کشور در رشته های مختلف به میزبانی دو استان یزد و همدان در حال برگزاری است و در رقابت هایی که تاکنون برگزار شده است، تیم های دانش آموزان استان کردستان موفق به کسب مقام های قابل توجهی شده اند.
در رشته ژیمناستیک، کژوان غلامی دانش آموز پرافتخار کردستانی، ضمن کسب دو مدال طلا به افتخار بزرگ قهرمان قهرمانان دست یافت، آرمین کاظمی نیز دیگر مدال طلای رشته ژیمناستیک را بدست آورد.
دو مدال نقره و دو مدال برنز نیز حاصل تلاش دیگر ژیمناست کاران کردستانی تا این لحظه از مسابقات بوده است.
در رشته دوومیدانی نیز افتخار بزرگی کسب شد و برای اولین بار، بهنام فاتحی دانش آموز شایسته کردستانی توانست مدال طلای ماده 3000 متر را برای استان کردستان به ارمغان بیاورد.
در رشته ورزش های زورخانه ای نیز دانش آموزان کردستانی خوش درخشیدند و در کشتی پهلوانی، محمد مهدی مومنی به مدال نقره مسابقات دست یافت، در ماده سه میل و چهارمیل بازی، حمیدرضا کردی به مقام دوم دست یافت. در ماده کباده نیز علیرضا صالحیان مدال برنز را کسب نمود و در ماده چرخ، شایان سعیدپور توانست مدال برنز مسابقات را بدست آورد.
گردهمایی کارشناسان روابط عمومی ادارات آموزش و پرورش استان کردستان برگزار شد
در گردهمایی کارشناسان روابط عمومی ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه کردستان اقدامات کمیته توجیه و تبلیغ پروژه مهر استان مورد بررسی قرار گرفت .
در این نشست رئیس اداره روابط عمومی و اسناد اداره کل و مسئول کمیته توجیه و تبلیغ پروژه مهر به تشریح برنامه های کمیته و اقدامات استان در این راستا پرداخت و در ادامه برنامه های در دست اقدام کمیته توجیه و تبلیغ پروژه مهر به منظور آماده سازی مدارس برای بازگشایی را تبیین و بر پیگیری جدی فعالیت ها در فرصت باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی جدید تاکید نمود.
علیرضا منتشلو با بیان اینکه مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس با برگزاری جلسات مختلف از طریق ستاد پروژه مهر و کمیته های آن فراهم شده است اظهار داشت: با تلاش کلیه دست اندرکاران امسال نیز شاهد بازگشایی مطلوب مدارس با شور و نشاط خاص خواهیم بود.
وی از مسئولین روابط عمومی و کمیته توجیه و تبلیغ پروژه مهر ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق خواست در فرصت باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی و برابر برنامه زمان بندی کمیته اقدامات لازم به خصوص برنامه های توجیه و تبلیغ و آماده سازی مدارس برای اول مهر را فراهم آورند .
اداره کل آموزش و پرورش کردستان در ارزیابی عملکرد سال 90 رتبه اول استان را کسب کرد
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت: در ارزیابی عملکرد سال 90 آموزش و پرورش کردستان رتبه اول استان را بدست آورد .
خسرو ساکی اظهار داشت: اداره کل آموزش و پرورش کردستان با کسب رتبه اول شاخص های عمومی و شاخص های اختصاصی توانست به این موفقیت دست پیدا کند.
وی با اشاره به کارنامه درخشان اداره کل آموزش و پرورش کردستان در ارزیابی عملکرد بیان کرد: این اداره کل در سال های 85 و 87 مقام سوم استان، در سال 83 مقام دوم و در سالهای 84 ، 86 ، 88 و 89 نیز موفق به کسب رتبه اول استان در ارزیابی عملکرد شده است.
به گفته وی سال گذشته اداره کل آموزش و پروش کردستان در چهاردهمین جشنواره شهید رجایی وزارت آموزش و پرورش نیز در بین ادارات کل آموزش و پرورش استانها مقام اول کشوری را بدست آورد.
نظر شما