پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۵۵

مقام ارشد فتح در گفتگو با مهر:

تقدیر از میزبانی تهران/ برخی مخالف سفر ابومازن به تهران بودند

تقدیر از میزبانی تهران/ برخی مخالف سفر ابومازن به تهران بودند

یک عضو ارشد جنبش فتح در گفتگو با خبرگزاری مهر ابراز امیدواری کرد برگزاری اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران با توجه به ریاست سه ساله جمهوری اسلامی ایران، در نهایت به افزایش حمایتها از مسئله فلسطین منجر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناسان و مقامات اکثر کشورهای منطقه و عرصه بین المللی به موفقیت شانزدهمین اجلاس عدم تعهد در تهران اذعان دارند.

در همین رابطه "فیصل ابوشهلا" از رهبران جنبش فتح و عضو مجلس قانونگذاری فلسطین پس از پایان اجلاس تهران در گفتگو با خبرنگار  خبرگزاری مهر در فلسطین  اظهار داشت: امیدواریم برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران با توجه به میزبانی جمهور ی اسلامی ایران به افزایش پشتیبانی و حمایتها از مسئله فلسطین منجر شود.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران بازیگر اصلی تحولات خاورمیانه محسوب می شود، افزود: برخی از مقامات تلاش کردند "ابومازن" را از سفر به تهران برای حضور در شازندهمین اجلاس عدم تعهد بازدارند اما وی این مسائل را نادیده را گرفت و به تهران آمد.

ابوشهلا افزود: البته ابومازن پیش از برگزاری انزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران نیز تمایل داشت به تهران سفر کند.

این رهبر ارشد فتح همچنین ابراز امیدواری کرد در پی سفر ابومازن، گامی مثبت و رو به جلو در روابط فلسطین با جمهوری اسلامی ایران برداشته شود و تهران نقش مهمی را در حل مسئله فلسطین و ایجاد وحدت میان گروههای مختلف ایفا کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از واکنش آمریکا و رژیم صهیونیستی در قبال سفر ابومازن به تهران نگران نیستید، اظهار داشت: برای ما مهم نیست چه طرفی خشمگین و یا خوشحال می شود بلکه ما همواره بر مبنای مصالح ملت فلسطین گام بر می داریم و از این مسائل نگران نیستیم.

کد خبر 1686789

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha