پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۲:۳۸

زارع:

صنعت گل و گیاه در کرج مظلوم واقع شده است

صنعت گل و گیاه در کرج مظلوم واقع شده است

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرکل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج گفت: صنعت گل و گیاه در کرج مظلوم واقع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس زارع قبل از ظهر شنبه در مراسم اولین نمایشگاه بین المللی گل و گیاه که در پارک چمران استان البرز برگزار شد، اظهار داشت: قسمت های قابل توجه ای از هر منطقه کرج در گذشته نه چندان دور حدود سه دهه گذشته نهالستان های بزرگی وجود داشت که این نهالستان ها نیاز کشور را تامین می کردند.

وی ادامه داد: روز به روز با افزایش جمعیت استان البرز این پتانسیل کرج کم رنگ تر شده است و به نظر می رسد این صنعت مظلوم شده است.

مدیر کل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج با اشاره به اینکه شهر کرج یک پیشینه ای تاریخی در زمینه تولید گل و گیاه دارد، اضافه کرد: کرج به عنوان پایتخت تولید کننده گل و گیاه در اقصی نقاط کشور شناخته شده بود.

زارع تصریح کرد: امروزه شاهد این هستیم که شهرهای دیگر جایگزین کرج شده اند که پتانسیل اقلیمی مانند کرج را ندارند.

وی گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه این است که قدمی در راستای توسعه صنعت گل و گیاه در این منطقه مستعد به صورت حرفه ای و صنعتی برداشته شود.

مدیرکل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج با اشاره به اینکه نیروهای حرفه ای نیز در استان وجود دارد، افزود: توسعه صنعت گل و گیاه در استان البرز نیازمند تبلیغات و سرمایه گذاری جدی است.

زارع افزود: آشنایی با فضای سبز و فرهنگ سازی حفظ محیط زیست و شناساندن انواع گل و گیاه به بازدید کنندگان از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر این نمایشگاه در 6 هکتار در حال برگزاری است که 400 گونه گیاهی به نمایش گذاشته شده است.

مدیرکل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج ادامه داد: درخت، بوته گل، گیاهان محوطه ای، شاخه بریده و آپارتمانی
از جمله گل و گیاهان مختلف است که در این نمایشگاه وجود دارد.

زارع گفت: در این نمایشگاه یکی از بزرگ ترین فرش های گل دنیا وجود دارد که بزرگ ترین فرش گل در بلژیک است که در کرج نیز فرش گلی به بزرگی دو هزار و 700 متر مربع ایجاد شده است.

مدیر کل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری کرج تصریح کرد: در جنب نمایشگاه دوره های آموزشی برای عموم مردم در نظر گرفته شده است.

کد خبر 1686876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha