پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۲۱

دهناد تاکید کرد:

رسیدن به استقلال اقتصادی نیازمند عزم جدی است

رسیدن به استقلال اقتصادی نیازمند عزم جدی است

قم - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استاندار قم گفت: تا رسیدن به استقلال اقتصادی در کشور فاصله بسیاری داریم رفع این فاصله نیازمند عزم جدی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا دهناد ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح خط تولید سه پروژه بزرگ صنعتی قم از انقلاب اسلامی ایران به عنوان بزرگترین انقلاب اجتماعی تاریخ معاصر یاد کرد و افزود: انقلاب ما تا کنون توانسته است به ابعاد مختلف استقلال دست پیدا کند اما هنوز تا دستیابی به استقلال اقتصادی فاصله زیادی داریم.
 
وی ادامه داد: اهداف استقلال سیاسی انقلابکه از همان فردای پیروزی انقلاب محقق شد و تحول نظامی نیز بر پایه ارزش های دینی ایجاد شد و حرکت به سمتی است که انشاءالله قوانین اسلامی در جامعه پیاده شود اما باید برای رفع فاصله زیاد خود با استقلال اقتصادی عزمی جدی داشته باشیم.
 
 
معاون برنامه ریزی استاندار قم با اظهار اینکه یکی از مولفه های امنیت در حوزه های دیگر امنیت غذایی است اذعان کرد: در یک دهه گذشته رهبر انقلاب به دفعات روی این مسئله تاکید داشته است و این نشان از اهمیت موضوع دارد.
 
دهناد مردمی کردن اقتصاد را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: وزن حوزه اقتصادی بالا و سنگین است و این موضوع به خوبی از تاکیدات رهبری در حوزه اقتصاد به خوبی قابل فهم است.
 
وی با اشاره به تاکیدات حضرت امام (ره) در زمینه خودکفایی کشاورزی  عنوان داشت: امنیت غذایی ما با خود کفایی در زمینه کشاورزی امکان پذیر است.
 
معاون برنامه ریزی استاندار قم استقلال نظامی را از دیگر اهداف مهم انقلاب ذکر کرد و اظهار داشت: در این حوزه کشور ما به صورت مستقل عمل می‌کند و جهت گیری‌های نظامی در ایران به شکلی است که بدون وابستگی به هیچ گروه نظامی در دنیا براساس تصمیمات نظامی خود عمل می کنیم..
 
دهناد با اشاره نامگذاری سال های اخیر با رویکرد اقتصادی توسط رهبر معظم انقلاب اضافه کرد: کار و سرمایه ایرانی باید به یک باور عمومی تبدیل شود و فرهنگ اقتصادی ما بر همین مبنا پایه گذاری شود.
وی افزود: همه دستگاه های موثر در بخش کلان کشور باید به عنوان بخشی از زیر نظام کشور ایران خود را با شرایط تطبیق و جایگاه خود را در این راهبرد مشخص کنند.
 
معاون برنامه ریزی استاندار قم فعالیت نظام بانکی را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: نظام بانکی ما باید جایگاه خود را بر اساس موازین اسلامی تعیین و ارزیابی کند که تا چه میزان در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
 
دهناد تاکید کرد: همه دستگاه های موثر در کلان کشور باید جهت گیری و سمت و سوی فعالیتشان را بر موازین تعیین شده از سوی رهبری انجام دهند.
 
وی به وضعیت کنونی اقتصادی در ایران اشاره کرد و گفت: امروز در ایران جنگ اقتصادی در جریان است و باید در این شرایط تدابیر جنگی اتخاذ کرد و نمی‌توان ازقوانین  زمان صلح برای شرایط امروز استفاده کرد.
 
  معاون برنامه ریزی استاندار قم در ادامه فعالیت بخش صنعت در قم را مطلوب ارزیابی کرد و ابراز داشت: زیرساخت های خوبی در قم فراهم شده و ما نیز به عنوان مسئول سعی داشته و داریم تا مشکلات زیرساختی در قم را حل کنیم.

کد خبر 1687249

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha