پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۵۲

17نفر از محکومین جرایم غیرعمد در ارومیه آزاد شدند

17نفر از محکومین جرایم غیرعمد در ارومیه آزاد شدند

ارومیه - خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور مدیرکل زندانهای آذربایجان غربی و دادستان دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه 17 نفر از محکومان جرایم غیرعمد در ارومیه آزاد شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، دادستان دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه بعد از ظهر یکشنبه در مراسم آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ارومیه گفت: حمایت از اشتغال زندانیان یکی از مهمترین فعالیتهایی است که باید مورد توجه مسئولان در استان قرار گیرد.

امامعلی بقایی اضافه کرد: در این صورت می توان زندانیان را در فعالیت های تخصصی که در آن مهارت دارند به کار گرفت و زمینه اشتغال مفید و به تبع آن تولید را فراهم کرد.

وی با تاکید بر حمایت دستگاه قضایی از این امر اظهار داشت: یکی از مهمترین نتایج ایجاد اشتغال برای زندانیان عدم وابستگی به نیروی کار خارج از زندان است که می تواند در کاهش هزینه ها مثمر ثمر باشد.

دادستان عمومی و انقلاب ارومیه با تاکید بر پیروی از آموزه های دینی به افرد آزاد شده گفت: باید توجه ویژه ای به معنویات و بالاخص قران کریم داشته باشیم تا رستگاری حاصل شود.

مدیرکل زندانهای آذربایجان غربی نیز در این آیین افزود: مددجویانی که امروز از زندان آزاد می شوند باید عهد و پیمان ببندند و با خواندن میثاق نامه متعهد شوند که دوباره راه به زندان پیدا نکنند.

جبار باقری افزود: امید است روزی فرا رسد که تعداد زندانیان روز به روز کاهش یافته و به تبع آن شاهد کاهش جرم در جامعه نیز باشیم.

کد خبر 1687315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha